2777
2789
عنوان

وای دارم دیوونه میشم 😥😭

88 بازدید | 8 پست

خدا کنه اینی که دیدم نباشه 😭 

خیلی ببخشید گلاب به روتون دو سه روزه که دستشویی میرم مدفوع سیاه رنگ و چربه دیگه امروز ترسیدم گفتم سرچ کنم ببینم نشونه ی چیه نوشته بود خونریزی داخلی دستگاه گوارش یا میتونه سرطان روده هم باشه 😭 

آخه برای چی؟ 😭😭 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه شما همین سرچ کردن توی اینترنته چون اون خیلی دلایل میاره ک ممکن برای شما صدق نکنه 

۳روز خیلی مدت زمان کوتاهه ک شما رو خودت عیب بزاری

خیلی دلایل میتونه داشته باشه که مدفوع تیره بشه مصرف بعضی قرصا مثل مکمل های اهن میتونه باعثش بشه 

برید دکتر سرطان که الکی نیست علائم داره

اشتباه شما همین سرچ کردن توی اینترنته چون اون خیلی دلایل میاره ک ممکن برای شما صدق نکنه ۳روز خیلی مد ...

اره نت که آدمو از زندگی ناامید میکنه ولی خب واقعا ترسیدم چون اولین بارم بود اینطوری دیدم بعد در کنارشم نفخ خیلی گرفتم چون درکنار اون علائم تو نت نوشته بود نفخ شکم ادرار تیره کم اشتهایی کاهش وزن بی دلیل همه ی این علائما رو دارم متاسفانه 🤦🏻‍♀️ 

اره نت که آدمو از زندگی ناامید میکنه ولی خب واقعا ترسیدم چون اولین بارم بود اینطوری دیدم بعد در کنار ...

خیلی بیماریا علائم مشترک دارن 

ادرار تیره میتونه از کم ابی بدنتون باشه ٫امتحان کنید اگر زیاد مایعات بنوشید ادراتون تیره نمیشه٫شما بنظرم استرس زیادی دارید همین باعث میشه علائم یه بیماری نسبتا معمولی خیلی شدید تر در شما بروز کنه ٫هیچ وقت بخاطر سرچ گوگل نگران بیماری نشید شما تو گوگل یه سرما خوردگی هم سرچ کنی میگه ایذر و فعلا فعلا😑

ایشالله مشکلتون ب زودی حل میشه