2777
2789

سلام دخترا❤️

من پنج کیلو اضافه دارم.. دو سال هم هست وزنم ثابته، رژیم و ورزش رو یکماهه شروع کردم..کالریم هم زیر ۱۲۰۰ هست.. اما کم نمیکنم.. 

اهل قرص و این چیزها هم نیستم..‌ 

با سرکه میشه کنار رژیم و ورزش وزنم کم بشه

Jujeh_tala سابق هستم. کاربری ده سالم به خاطر ... تعلیق شد،😔

قرص ال کارنین سرچ کن گوگل خیلی خوبه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

سایزت هم تغییر نکرده؟

خوبه قرص هرچیم شد نخور همین ورزش و رژیمو ادامه بده

شاید کالری شماریتو دقیق انجام نمیدی

سرکه و چای و اینا که میگن تاثیر خاصی نداره

مخالفی؟لابد دلیل منطقیم نداری؟پس زر نزن به عنم..اول انسان دوم ایرانی سوم تورک✌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایزت هم تغییر نکرده؟خوبه قرص هرچیم شد نخور همین ورزش و رژیمو ادامه بدهشاید کالری شماریتو دقیق انجام ...

دور کمرم دو سانت کم شده.. ولی بازوهام نه.. کلا تغییراتم اونقدر نیست که به چشم بیاد.. استخون بندیم درشته.... 

از قرص میترسم عزیزم.. بعد ممکنه بعد قطعش وزن برگرده...

قرص بالا بردن سوخت و ساز بدن هست 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

فستینگ بعلاوه فیتنس در خانه بعلاوه حذف شکر = وزن ایده آل

دو ماه فست بودم.. بازم کم نکردم.. نمی‌دونم چرا دو ساله استپ کردم.. قبلا ده کیلو کردم.. اون وزن هم برنگشته منتها این پنج کیلو اضافه هم کم نشده

دو ماه فست بودم.. بازم کم نکردم.. نمی‌دونم چرا دو ساله استپ کردم.. قبلا ده کیلو کردم.. اون وزن هم بر ...

منم با ورزش ده کیلو کم کردم چهارماه استپ شدم بعد فست گرفتم 

بلافاصله در عرض دو هفته دو کیلو کم کردم البته که این ماه ورزش هم نکردم چون دماغمو عمل کردم و فقط فست بودم دو کیلو نزدیک س کیلو کم کردم

منم با ورزش ده کیلو کم کردم چهارماه استپ شدم بعد فست گرفتم بلافاصله در عرض دو هفته دو کیلو کم کردم ا ...

چه عالی.. خیلی خوب کم کردی.. من هیچی کم نکردم.. حالا رمضون هم میاد توفیق فست اجباری میشه.. قند و شکر مصنوعی دو ساله حذف کردم.. اصلاپرخمری ندارم.. خیلی کم غذام.. یه مدت دکتر تغذیه رژیم شوک بهم داد خیلی پرخوری کردم که بعدش کم بخورم.. بازم تغییر نکردم

منم با ورزش ده کیلو کم کردم چهارماه استپ شدم بعد فست گرفتم بلافاصله در عرض دو هفته دو کیلو کم کردم ا ...

راستی دماغ نو مبارک عزیزم 😍

فستیگ چقد باید ادامه داد؟ چند ماه؟ شوک کی باشه؟

من خودم تقریبا یک ماهه گرفتم 

از ساعت نه شب تا یک ، یک نیم ناشتا 

اگر بعد ناشتایی دانه چیا بخورید خیلی بهتره

طبق تحقیقاتم گفته بودن دوماه بگیرید باز یکی دو ماه آزاد بعد دوباره