2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان به نظرت من به خالم برینم؟

حرفش چی بود چرا مامانتو حرف زد 

البته اگه مامانت یهو جلو خالت بهت نگه ب تو مربوط نیس 

همه رو بسنج بعد جوابشو بده یجور جواب بده همیشه تو ذهنش بمونه ک مامانت حرمت داره باید مواظب حرف زدنش باشه 

واسه من فرقی نداره فامیل پدری باشه یا مادری حق بی احترامی ندارن البته فامیل مادریم مامانم رو سرشون میزارن ولی عمم یبار بد حرف زد یه کاری کردم ک اشکش در آمد بهش گفتم از این به بعد هر وقت بی احترامی ببینم همینه اول  مامانم دوم مامانم بعدش مااگه برادر زاده میخوای سعی کن ب مامانم احترام بزاری دیگه ازشون بی احترامی ندیدم 

حرفش چی بود چرا مامانتو حرف زد البته اگه مامانت یهو جلو خالت بهت نگه ب تو مربوط نیس همه رو بسنج بعد ...

واقعا حرف خوبی زدی 

خاله منم باعث شد مامانم یه ماه مریض شه تا حد مرگ بره 

مامانم میگه فعلا هیچی نگو 

زمانی بگو که دیگه واقعاااا راهی نمونده باشه

زود خودتو خراب نکن 

در کل اگه چیزی بگم مامانم پشت منه

حرفش چی بود چرا مامانتو حرف زد البته اگه مامانت یهو جلو خالت بهت نگه ب تو مربوط نیس همه رو بسنج بعد ...

تو بهترین روز زندگی مامانم 

مامانم که انقدر پشتش بود و هواش رو داشت 

گند زد بهش 

[QUOTE=372391522]تو بهترین روز زندگی مامانم  مامانم که انقدر پشتش بود و هواش رو داشت  گند زد بهش

زودتر خالتو بنشون سر جاش بگو یبار دیگه بیخوای بی احترامی یا با کوچکترین حرفت مامانم ناراحت بشه چشمو میبندم دهنم باز میکنم هر چی لایقته بهت میگم تا الان حرفی نزدم فک کردم خودت حالیته معنی احترام میدونی 

[QUOTE=372391522]تو بهترین روز زندگی مامانم مامانم که انقدر پشتش بود و هواش رو داشت گند زد بهشزودت ...

همین کار رو میکنمممممم واقعا این بهترین روشه 

چون من نمیتونم وایسم ببینم دارن به مامانم بی احترامی میکنن