2777
2789

سلام کسی خواب دیده توی خواب بهش گفتن دعای جوشن کبیروخاک کربلا برای باطلی سحرو جادو استفاده کنید

توخونتون دعارو باصوت بزارید بخونه

اگه ازروشی که گفتم خوشحال شدین وبدردتون میخوره برای منم یه صلوات بفرستین نیاز به دعاهاتون دارم🙏💟🌹

خدا رو فراموش نکن🌹

سلام با اجازه اسی عزیز میشه تاپیکمو جواب بدین🙏🏻❤️

فقط 42 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکوره😉مسیرِ سخت، مقصدِ قشنگ!💪کنکور ریاضی، بزودی ۱۱ تیر ۱۴۰۵ منتظر باش!😎 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

من با حرز امام جواد علیه السلام برطرف شد الیته تربت امام حسین علیه السلام هم کنارش بود

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با حرز امام جواد علیه السلام برطرف شد الیته تربت امام حسین علیه السلام هم کنارش بود

میشه بپرسم حرز از کجا گرفتین؟

برای حاجتروایی در تاپیکم با عنوان تاپیک جامع هدیه به حضرت ابالفضل ع شرکت کنید، ولو با یک صلوات. ان شاالله حاجتروا باشین دوستان گلم🤲🌹

من‌چله فتح مزمل گرفتم بعدش خوابیدم

خواب دیدم ی کتاب مثل کتاب حافظ جلومه

یهوتا چشمم ب کتاب افتاد ی صدای بهشتی اومد  بهم‌گفت‌ دلیل حال بدت اینه دوتا زن برات طلسم کردن

شاید شماهم بااین‌چله ها خواب بیینید یا بتونین طلسمتون رو شکست بدین مخصوصا چله فتح

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

سلام واسه دفع همزاد و سنگینی چه خوبه همه راهیو امتحان کردم

حرز امام جواد علیه السلام تهیه  کن خیلی خوبه سرچ بزن گوگل

میشه برا عاقبت بخیریم دعا کنی؟الهی خودتم اول عاقبت بخیر بشی بعدم هرچی دلت میخواد حاجت روا بشی🙏

در خانه‌ای که سحر شده است سوره مبارکه تکویر خوانده شود و بعد از هر آیه بخوانید (واِذاَ السُحُورُ بَطّلَت)

«بسم الله الرحمن الرحیم (1) إِذَا الشَّمْسُ کُوِّرَتْ (2) وَإِذَا النُّجُومُ انکَدَرَتْ ( 3) وَإِذَا الْجِبَالُ سُیِّرَتْ (4) وَإِذَا الْعِشَارُ عُطِّلَتْ (5) وَإِذَا الْوُحُوشُ حُشِرَتْ (6) وَإِذَا الْبِحَارُ سُجِّرَتْ (7) وَإِذَا النُّفُوسُ زُوِّجَتْ (8) وَإِذَا الْمَوْؤُودَةُ سُئِلَتْ (9) بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَتْ (10) وَإِذَا الصُّحُفُ نُشِرَتْ (11) وَإِذَا السَّمَاءُ کُشِطَتْ (12) وَإِذَا الْجَحِیمُ سُعِّرَتْ (13) وَإِذَا الْجَنَّةُ أُزْلِفَتْ (14) عَلِمَتْ نَفْسٌ مَّا أَحْضَرَتْ (15) فَلَا أُقْسِمُ بِالْخُنَّسِ (16) الْجَوَارِ الْکُنَّسِ (17) وَاللَّیْلِ إِذَا عَسْعَسَ (18) وَالصُّبْحِ إِذَا تَنَفَّسَ (19) إِنَّهُ لَقَوْلُ رَسُولٍ کَرِیمٍ (20) ذِی قُوَّةٍ عِندَ ذِی الْعَرْشِ مَکِینٍ (21) مُطَاعٍ ثَمَّ أَمِینٍ (22) وَمَا صَاحِبُکُم بِمَجْنُونٍ (23) وَلَقَدْ رَآهُ بِالْأُفُقِ الْمُبِینِ (24) وَمَا هُوَ عَلَى الْغَیْبِ بِضَنِینٍ (25) وَمَا هُوَ بِقَوْلِ شَیْطَانٍ رَجِیمٍ (26) فَأَیْنَ تَذْهَبُونَ (27) إِنْ هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ (28) لِمَن شَاءَ مِنکُمْ أَن یَسْتَقِیمَ (29) وَمَا تَشَاؤُونَ إِلَّا أَن یَشَاء اللَّهُ رَبُّ الْعَالَمِینَ (30)»

می‌توانید این دعا را بر آب بخوانید و بر کل خانه به جز محل‌های ناپاک بپاشید یا بر اسپند بخوانید و تا هفت روز، هر روز پیش از اذان مغرب در کل خانه بسوزانید تا انشاءالله دفع شر نماید.

سلام واسه دفع همزاد و سنگینی چه خوبه همه راهیو امتحان کردم

شما هر هفته کل آینه های خونتون رو باید با سرکه و نمک بشوری بعد ۲۰ دقیقه  با شیشه پاک کن پاک کنی  رو آینه ها حتما آیه الکرسی بچسبون فقط برای دستشویی نزار 

تو خونتون اسفند و زاج و کندر و برگ بو و مریم گلی دود بده هروز 

یه روز زاج و اسفند و کندر 

یه روز اسفند و کندر و مریم گلی 

یه روز برگ و بو اسفند و کندر 

شما هر هفته کل آینه های خونتون رو باید با سرکه و نمک بشوری بعد ۲۰ دقیقه با شیشه پاک کن پاک کنی رو ...

ممنون ان شالله نتیجه بگیرم تمام زندگیمونو گرفته

نگین کسی آخر دنیا رو ندیده کسی ک به آخر خط رسیده دیده
نگا کن اگه واقعا جادویی باشه ،پدر پدر آدم در میاد ،ب این راحتیا هم رفع نمیشه الکی گول خودتون نزتید

حالا من بهم گفتن یه زن طلسمت کرده مشخصات کاملش هم گفت می‌دونم هم کیه ولی نمیتونم باطلش کنم

نگین کسی آخر دنیا رو ندیده کسی ک به آخر خط رسیده دیده