2777
2789
عنوان

بالا نشون دادن عفونت در آزمایش خون

392 بازدید | 16 پست

دوستان من مادرم هرچی که تو آزمایش خونش مربوط به عفونته بالا نشون داده (لنفوسیت، مونوسیت، Esr و ….) زیاد بالا نیست ولی بالاخره بالا نشون داده تو آزمایش قبلی هم بالا بود که دکتر روماتولوژی گفت مربوط به ر‌وماتیسم نیست باید بری آنکولوژی (البته روماتیسم هم داره و سینورا مصرف میکنه). نسبت به آزمایش قبلی یکم عدداش رفته بالاتر ولی نمیره دکتر من نگران میشم😐

کسی بوده تجربه ای داشته باشه؟ ممکنه بالا بودنش برای همین روماتیسمش باشه؟

چقد بالاعه؟من ۴ساله تو خونم التهاب و عفونت نشون میده ک پایینم نمیاد گفتن هیچی نیس

هرکدوم یه عددیه مثلا درحد دو سه تا شاید بالا باشه، لنفوسیت مثلا باید ۱۱.۵ باشه ولی زده ۱۲.۹۴🥲خب اخه چرا عفونت نشون میده خونت؟ من نگران شدم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شرمنده اینجا پیام میزارم میخواستم بپرسم شما که تاپیک زده بودی درمورد معاینه ی هموروئید خیلی درد داشت؟ چجوریه دقیقا میشه توضیح بدی خیلی استرس دارم امشب وقت دکتر دارم

هرکدوم یه عددیه مثلا درحد دو سه تا شاید بالا باشه، لنفوسیت مثلا باید ۱۱.۵ باشه ولی زده ۱۲.۹۴🥲خب اخه ...

خخخخ این اختلافی ک تو میگی اصن مهم نیس اختلافی مهمه ک در حد ۴۰.۵۰تا باشه حداقل

والا واسه من معلوم نشد اخرم

حتی دکتر بستری کرد انتی بیوتیک زد باز نیومد پایین 😂

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری

سلام عزیزم شرمنده اینجا پیام میزارم میخواستم بپرسم شما که تاپیک زده بودی درمورد معاینه ی هموروئید خی ...

درد نداره  زیاد عزیزم با انگشت معاینه میکنن میچرخونه انگشتو ببینه وضع روده هات چطوره

خخخخ این اختلافی ک تو میگی اصن مهم نیس اختلافی مهمه ک در حد ۴۰.۵۰تا باشه حداقلوالا واسه من معلوم نشد ...

وای جدی؟ خدا خیرت بده استرسم کمتر شد🥲😂اخه دکتره گفت برو آنکولوژی من نگران شدم واقعااا، بی دلیل عفونت و التهاب نشون میده نه سرماخوردگی نه چیزی. مرسی بازم❤️

وای جدی؟ خدا خیرت بده استرسم کمتر شد🥲😂اخه دکتره گفت برو آنکولوژی من نگران شدم واقعااا، بی دلیل عفو ...

اون عددی ک میگی همون واسه روماتیسمه عزیزم

چون تو روماتیسم یهو یکی از مفصل ها باد میکنه و از درون التهاب پیدا میکنه اصلا نترس هیچی نیس

من پسرم یبار مریض شد سی ار پیش ۳۰تا بالا بود اونم گفتن هیچی نیس تازه 

الکی نترس

اون عددی ک میگی همون واسه روماتیسمه عزیزمچون تو روماتیسم یهو یکی از مفصل ها باد میکنه و از درون الته ...

خداروشکر واقعا استرسمو کمتر کردین، واقعا ممنون، ایشالا چیزی نباشه واقعا

خداروشکر واقعا استرسمو کمتر کردین، واقعا ممنون، ایشالا چیزی نباشه واقعا

اگه خیلی نگرانی میتونی ببری دکتر عفونی هرچی باشه متوجه میشی