2777
2789

رنگ موهام خرمایی لخت و ابریشمی بود اما عروسی داریم رفتم ارایشگاه مثلا چندتا تیکه برام دودی کنه 

کل موهامو کرده قهوه ای و یکدست هم نیست و بعضی جاهاش قرمزی داره بعضی جاهاش طلاییه و قهوه ای تیره و قهوه ای روشن 

توروخدا بگید چیکار کنم درست بشه

برم رنگ مشکی کنم بعدا اگر خواستم رنگ کنم میتونم دکلره کنم؟

چه رنگی رو بزنم که خرمایی بشه؟

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو بزار ببینم اگه میشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

حیف موهات پولم دادی بهش؟

ارههه

وایی موهام خیلی خوشگل و نرم بود

فمینیستم و عاشق فمینیست ها❤️ درخواست دوستی ندید🚫از زن هایی که بر علیه زنها هستند متنفرم😊

تجربه خوبی از رنگ کردن نزدیک عید نداشتم هیچوقت درکت میکنم

توروخدا میدونی چیکار کنم؟

مویی ک مشکی کرده باشی بعدش دکلره نمیشه کرد، اسیب زیادی ب مو میزنه

لطفا امضامو بخون:لطفا کاربرای زیر ۲۰ سال منو ریپلای نکنید/کاربرای متعصب،بددهن و بی فرهنگ هرگز منو ریپلای نکنید. در پیش باطلان جهان حرف حق مگو / منصور شد هلاک ز حق گفتن این چنین🕊🖤   اگر نه لایکتون کردم نه پاسخی دادم به احتمال خیلی کم ندیدم نوتیفتون رو یا موافق نبودم... و به احتمال خیلی زیاد شایسته جواب دادن ندیدمتون.../  درخواست دوستی نمیپذیرم حتی شما دوست عزیزم🧡 /

مشکی نکنی ک بیچاره میشی بعدها نه میتونی لایت کنی نه رنگای قشنگ دیگ 

اگ خیلی ضایس کلا یه قهوه ای تیره بزن شماره چهار یا پنج میتونی دودی زیتونی هم بگیری ازین وضع چندرنگ درمیاد

توروخدا میدونی چیکار کنم؟

تنها کاری که میتونی بکنی اینکه ترکیب رنگ قهوه ای دودی و زیتونی با هم میکس کنی زیتونی و. دودی ضد قرمزیه ولی اینم بدون موهات خیلی خشک میشه باید ماسک و. نرم کننده بزنی

😎💚🐬
عکسشو بزار ببینم اگه میشه

عکسشو گذاشتم اما پست نمیشه نمیدونم چرا

اگر دکلره کردی ک باز هرچی بذاری رنگش میپره و دکلره مشخص میشه. برو یه جا درست حسابی برات درستش کنه. و ...

دکلره نکردم 

اخه من ۱۹سالمه میخواستم خیلی دخترونه باشه و همه ی موهام رنگ نشه

مشکی نکنی ک بیچاره میشی بعدها نه میتونی لایت کنی نه رنگای قشنگ دیگ اگ خیلی ضایس کلا یه قهوه ای تیره ...

اخه من ۱۹سالمه نمیخواستم همه ی موهام رنگی و زنونه بشه

خدا لعنتش کنه