الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اون چی گفت، یا ما چی جواب دادیم؟ کار ایشون که صد در صد غلط بود و خیلی بی ادب بودن، سادگی کرده بود، بعضی جاها طوری بود که میشد ازشون شکایت کنیم .. به بابام گفتم نوشته رو نگه داره ازشون مدرک داشته باشیم و بخاطر حرفاشون باید جوابگو باشن، که بابام برای فیصله دادن به قضیه رفت با اون همسایه ای که احتمال میدادیم کار خودشون باشه حرف زد .. اگه به من بود حتما پیگیر میشدم تا طرف و پشیمون کنم از کارش، چون توهین به خانواده بود
ببین منطقیش چیه اینکه من دختر چهارساله نه نوزاد نه بچه۲ساله خودمو عادت بدم که نباید سروصدا کنه.یا دیگران که قراره چهاردیواری خونه محل امن آسایش وآرامششون باشه باید با شرایط کنار بیان وهمینه که هست.ادبیات شما رو اصلا متوجه نمیشم کی گفت خفه ش کنین🤔🤔🤔😑
بگو عزيزم درس نصفه شب نميخونن كه نصفه شب ميخوابن فردا سر كلاس و امتحان هشيار باشن به بچتون ياد بدي ...
به خدا همين أدم تا نوه اش مياد كل ساختمون صداش ميپيچه خودشون يك نصف شب با دختراش ميگن ميخندن قشنگ صدا مياد چرا آدمي بود كه مراعات ميكرد باز يه چيزي ولي خود تو هم سر وصدا داري درست نيس نصف شب بياي جلوي در
هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن
به خدا همين أدم تا نوه اش مياد كل ساختمون صداش ميپيچه خودشون يك نصف شب با دختراش ميگن ميخندن قشنگ صد ...
من بابت بچه كوچيك كوتاه نميام
يه بار نوه همسايه ما شب تا صبح گريه كرد
مامان من صبح رفت به اينكه چرا گريه ميكنه و يكم بچه رو تو حالتاي مختلف بغل گرفت و كمر و پشت شكمش اروم ماساژ ميداد كه بچه اروم شد
نه اينكه بره بگه بچتو ساكت كن
و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
آخی چه بد. من انقدر رو سر وصدا حساسم انگار تو خونه خودم خوابیدن دوست ندارم بیان دم خونم تذکر بدن
دقیقا خودمم.واقعا حساسم.این یه چیز کاملا دو طرفه س.حکایت یه روز ودو روزم نیست که آدم بگه اشکال نداره بچه س.دائمیه هیچ حس شرمندگی هم بابتش ندارن.شاید یکی مریض باشه یا بچه نوزاد داشته باشه یا پیر باشه.یا باید بهم نگاه کنیم همه شلوغ کنیم یا باید ملاحظه کنیم.حالا کدوم منطقیه
پسره اومد جلو در گفت از خونتون سرو صدا میاد من ساعت صبح کار میرم باید وقت بخوابم همسر با خیلی مهربانی و لبخند گفت ببخشید اگه صدا از ما بزرگها باشه کنترل میکنیم اما این بچه کوچک که چیزی نمیدونه و بچه ریس جمهور هر خونه هست کسی چیز گفته نمیتونه اگه خیلی نارام هستین ما خونه رو تبدیل کنیم اما بچه ام رو چیز نمیگم چون تنهاست با خودش بازی میکنه پسره گفت نه هدفم این نبود که شما برین صدا رو کم کنین
عزیزم چهار دیواری هم تا وقتی اختیاریه که هر کاری میکنیم سر وصدا یا هر تبعاتی داره از چهار دیواری بیرون نره.وقتی صداش زیر گوش منه دیگه حریم شخصی من نقض شده.دیگه تو چهار دیواری خودش نیست