2777
2789
عنوان

به نظرتون ديدمش چي بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 84 پست
خب دخترتم ماشالا بزرگه میتونی ساکتش کنی من یه پسر دو سال و نیمه دارم دوازده به بعد دیگه نمیذارم بدوئ ...

اخه مريض بي قراري ميكنه هر كاريم بكنم كار خودش ميكنه متاسفانه همسايه ما درك وفهمش نداره

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش همسایه ما بودی.بخدا از دستش تا صبح بیدارم صبحا میرم تو اتاق گوشامم میگیرم تا خوابم ببره.زندگیم م ...

آخی چه بد. من انقدر رو سر وصدا حساسم انگار تو خونه خودم خوابیدن دوست ندارم بیان دم خونم تذکر بدن

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
خب چي گفت بگو ماهم بگيم

اون چی گفت، یا ما چی جواب دادیم؟ کار ایشون که صد در صد غلط بود و خیلی بی ادب بودن، سادگی کرده بود، بعضی جاها طوری بود که میشد ازشون شکایت کنیم .. به بابام گفتم نوشته رو نگه داره ازشون مدرک داشته باشیم و بخاطر حرفاشون باید جوابگو باشن، که بابام برای فیصله دادن به قضیه رفت با اون همسایه ای که احتمال میدادیم کار خودشون باشه حرف زد .. اگه به من بود حتما پیگیر میشدم تا طرف و پشیمون کنم از کارش، چون توهین به خانواده بود

عزيزم بچه اس نميشه خفه اش كرد كه 

ببین منطقیش چیه اینکه من دختر چهارساله نه نوزاد نه بچه۲ساله خودمو عادت بدم که نباید سروصدا کنه.یا دیگران که قراره چهاردیواری خونه محل امن آسایش وآرامششون باشه باید با شرایط کنار بیان وهمینه که هست.ادبیات شما رو اصلا متوجه نمیشم کی گفت خفه ش کنین🤔🤔🤔😑

مامان نیستم.سابق.😗😗
بگو عزيزم درس نصفه شب نميخونن كه نصفه شب ميخوابن فردا سر كلاس و امتحان هشيار باشن به بچتون ياد بدي ...

به خدا همين أدم تا نوه اش مياد كل ساختمون صداش ميپيچه خودشون يك نصف شب با دختراش ميگن ميخندن قشنگ صدا مياد چرا آدمي بود كه مراعات ميكرد باز يه چيزي ولي خود تو هم سر وصدا داري درست نيس نصف شب بياي جلوي در

اخه مريض بي قراري ميكنه هر كاريم بكنم كار خودش ميكنه متاسفانه همسايه ما درك وفهمش نداره

اگه یه امشب دخترت سر و صدا کرده که همسایت خیلی بی درکه و کم طاقت. ولی اگه اکثرا شبا سر و صدا میکنید که باید بهش حق بدی ناراحت شه

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
ببین منطقیش چیه اینکه من دختر چهارساله نه نوزاد نه بچه۲ساله خودمو عادت بدم که نباید سروصدا کنه.یا دی ...

قربون دهنت چهار ديواري اختياري 

اگه یه امشب دخترت سر و صدا کرده که همسایت خیلی بی درکه و کم طاقت. ولی اگه اکثرا شبا سر و صدا میکنید ...

والا فقط امشب بود اينجور گريه ميكرد

به خدا همين أدم تا نوه اش مياد كل ساختمون صداش ميپيچه خودشون يك نصف شب با دختراش ميگن ميخندن قشنگ صد ...

من بابت بچه كوچيك كوتاه نميام

يه بار نوه همسايه ما شب تا صبح گريه كرد

مامان من صبح رفت به اينكه چرا گريه ميكنه و يكم بچه رو تو حالتاي مختلف بغل گرفت و كمر و پشت شكمش اروم ماساژ ميداد كه بچه اروم شد

نه اينكه بره بگه بچتو ساكت كن

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻
آخی چه بد. من انقدر رو سر وصدا حساسم انگار تو خونه خودم خوابیدن دوست ندارم بیان دم خونم تذکر بدن

دقیقا خودمم.واقعا حساسم.این یه چیز کاملا دو طرفه س.حکایت یه روز ودو روزم نیست که آدم بگه اشکال نداره بچه س.دائمیه هیچ حس شرمندگی هم بابتش ندارن.شاید یکی مریض باشه یا بچه نوزاد داشته باشه یا پیر باشه.یا باید بهم نگاه کنیم همه شلوغ کنیم یا باید ملاحظه کنیم.حالا کدوم منطقیه

مامان نیستم.سابق.😗😗
خب چي گفت بگو ماهم بگيم

پسره اومد جلو در گفت از خونتون سرو صدا میاد من ساعت صبح کار میرم باید وقت بخوابم همسر با خیلی مهربانی و لبخند گفت ببخشید اگه صدا از ما بزرگها باشه کنترل میکنیم اما این بچه کوچک که چیزی نمیدونه و بچه ریس جمهور هر خونه هست کسی چیز گفته نمیتونه اگه خیلی نارام هستین ما خونه رو تبدیل کنیم اما بچه ام رو چیز نمیگم چون تنهاست با خودش بازی میکنه پسره گفت نه هدفم این نبود که شما برین صدا رو کم کنین

خدایا شکرت   
من بابت بچه كوچيك كوتاه نميام يه بار نوه همسايه ما شب تا صبح گريه كرد مامان من صبح رفت به اينكه چر ...

اره خب شما كار خوبي ميكني

قربون دهنت چهار ديواري اختياري 

عزیزم چهار دیواری هم تا وقتی اختیاریه که هر کاری میکنیم سر وصدا یا هر تبعاتی داره از چهار دیواری بیرون نره.وقتی صداش زیر گوش منه دیگه حریم شخصی من نقض شده.دیگه تو چهار دیواری خودش نیست

مامان نیستم.سابق.😗😗