2777
2789
عنوان

شوهرم با خانواده اش میاد خونمون

460 بازدید | 35 پست

خانواده شوهرم خیلی گلن

ولی یه اخلاق همسرم رو دوست ندارم و اون اینه که وقتی میخواد با خانوادش بیاد سمت ما، شب نگهشون می‌داره

خانواده من وقتی اونجا دعوتن بعد شام برمی‌گردن خونه و من اونجا میمونم

ولی وقتی قضیه برعکسه و شب اونا میان سمت ما بدون هیچ تعارفی شوهرم میگه شب مامانم اینا بخوابن فردا برن خونه یا اینکه خودشم با اونا برمیگرده

بنظرتون چطوری بهش بگم که ناراحت نشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر سخت چقدر شما معذب میشی جلو خانوادت

دقیقا 

بعد فکر کن الان اخر هفته تولدمه و داریم اسباب کشی هم میکنیم و همه خونه بهم ریختس ولی اخر هفته قراره بیان خانواده همسرم

و همسرم میگه شب بخوابن

خب وقتی جا نیست و اینکه واقعا مامانم الان دور برش بهم ریختس

بمونن دیگه چی میشه

من جلو خانواده ام معذب میشم

الان اسباب کشی داریم خونمون بهم ریختس

بعدم این حرکت رو اگر من برعکسش بزنم و هر وقت خانواده ام برن اونجا بگم شب بمونین قطعا ناراحت میشن اونا

خب چرا اصلا خانوادش میاد 

اصولاً بعد از عقد توی دوران عقد خانواده ها فقط عید یا مهمانی رسمی دعوت بشن باید بیان 

مگه بچه هست که خانوادش هم هر هفته میاد 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
دقیقا بعد فکر کن الان اخر هفته تولدمه و داریم اسباب کشی هم میکنیم و همه خونه بهم ریختس ولی اخر هفته ...

خب رک بگو الان شرایط پذیرایی نداریم ،تولدم دوتایی بریم بیرون

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
حالا اون بگه خانوادش چرا قبول میکنن ک شب خونه مادرزن پدرزن پسرشون بخابن ؟ معذب نیستن ؟

چی بگم والا

شرایط خونمونم خوب نیست و فشار کاری و اقتصادی رومونه نمی‌دونم چی کار کنم جلو خانوادم