2777
2789
عنوان

به نظرتون ديدمش چي بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 84 پست

سه صبح اومده دم خونتون؟ما همسايمون هرچقدم سروصدا كنه ٣صبح نميرم دم درش 

حالا شما كه عذرت موجه بچه كوچيكم داري

❤️تکه ای از من نیستی،تمام منی،دوستت دارم همسر عزیزم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای این چه کاریه لجبازی یاد دختدت نده پس فردا جلو خودت هم در میاد لج می کنه اگه می تونی آرومش کن هیچ ...

خب دخترم كه همون اومد در زِد با صداي در اروم شد بچه هاي الان كه ماشالله تا دلت بخواد لجبازن من از حرص اون خانم كه نصف شب اومده جلوي در گفتم اصلا ميتونست صب كنه صبح بياد بهم بگه اينموقع اومدن خوب نبود

هيج وقت ظاهر زندگي كسي را با باطن زندگي خودت مقاييسه نكن
سه صبح اومده دم خونتون؟ما همسايمون هرچقدم سروصدا كنه ٣صبح نميرم دم درش  حالا شما كه عذرت ...

اره خب شعور طرف ميرسونه ماهم عمرناش اينموقع بريم اصلا كلا من تحملم تو اين چيزا خوبه خالا تو همسايه هامون اين نخاله در اومده

یه ماه قبل همسایه ماه هم اومده بود گفت صدا میاد از خونه تون همسرم چیزی بهش گفت که دیگه دم نزد

خب چي گفت بگو ماهم بگيم

چهار سالش

خب البته.ملاحظه حتما وقطعا باید کرد.همسایه ما هم دخترش .جیغ میزنه.اعصابم خراب شده اصلا تنظیم خوابو خوراکم بهم ریخته.فقط نصفه شبا آرامش دارم.بهش گفتم اگر بچه دار شده خودش باید با تمام سروصدا واذیتش کنار بیاد وبقیه نباید توش شریک باشن.بدتر شد دیگه تمام وقت شده

مامان نیستم.سابق.😗😗
همسایه ما که بجای صحبت رو در رو، کاغذ انداخته بود پشت در و توهین نوشته بود !.. :)

باز اين شرف داره به سه نصف شب اومدن والا

خب دخترتم ماشالا بزرگه میتونی ساکتش کنی من یه پسر دو سال و نیمه دارم دوازده به بعد دیگه نمیذارم بدوئه یا سر و صدای زیادی کنه چون همسایمون شاغله بنده خدا نیاز به استراحت داره

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
خب البته.ملاحظه حتما وقطعا باید کرد.همسایه ما هم دخترش .جیغ میزنه.اعصابم خراب شده اصلا تنظیم خوابو خ ...

عزيزم بچه اس نميشه خفه اش كرد كه 

خب دخترتم ماشالا بزرگه میتونی ساکتش کنی من یه پسر دو سال و نیمه دارم دوازده به بعد دیگه نمیذارم بدوئ ...

کاش همسایه ما بودی.بخدا از دستش تا صبح بیدارم صبحا میرم تو اتاق گوشامم میگیرم تا خوابم ببره.زندگیم مختل شده

مامان نیستم.سابق.😗😗
اينجوري بهش برنميخوره به نظرت

بگو عزيزم درس نصفه شب نميخونن كه

نصفه شب ميخوابن فردا سر كلاس و امتحان هشيار باشن

به بچتون ياد بدين به جاي كاراي ديگه در روز درسشو بخونه،نه نصفه شب

در ضمن منم دويت ندارم دختر نازم گريه كنه ولي قتي بي خوابه يا درد داره نميتونم پنبه بزارم جلو دهنش كه گريه نكنه،بچه هستش

شما بچه خودتون تا حالا بزرگ نكردبن؟

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻