2777
2789

تو روخدااا 

خیلیی ناراحتم 

محتاجم به دعاهاتون برام دعا کنین لطفا  و اسم یک سوره یا دعا رو بگین واسه رفع کدورت 

همه میگن پشت کنکوری، ولی من میگم پشت آرزوهام💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاودود

یه ذکری بودبخونی فوت کنی سمتش ولی الان توذهنم نیست

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺

الان به ذهنم اومد بگی یا رئوف و یا رحیم به نیت امام رضا

مرسی حتما،  سلامت باشین

من به امام رضا میگم داداش رضا اخه خودم داداش ندارم ازش حس برادر حمایتگر میگیرم

امروز انقد التماس داداش رضا کردم میخاستم مشکل امروز حل بشه ولی نشد متاسفانه🥲

مرسی حتما، سلامت باشینمن به امام رضا میگم داداش رضا اخه خودم داداش ندارم ازش حس برادر حمایتگر میگیر ...

واقعا خیلییی مهربونه امام رضا

ان شاءالله که دلت شاد بشه تسبیح دستمه برات صلوات میفرستم الان 

صلوات هدیه کن حضرت زهرا و حضرت ام البنین 

واقعا خیلییی مهربونه امام رضاان شاءالله که دلت شاد بشه تسبیح دستمه برات صلوات میفرستم الان صلوات هدی ...

مرسی عزیزم

بخدا پدر مادرم سر هیچ و پوچ از دیروز دعوا کردن

الانم مامانم میاد سلام میده بابام جواب نمیده  الکی قهره

منم اینجور وقتا استرس میگیرم انقد که فشارم میوفته، دعوا نمیکننا ولی دلشو ندارم خونمون کسی ناراحت باشه از اونیکی قهر کنه

قران خوندم فوت کردم سمتش هیچی نشد🥲😭

واقعا خیلییی مهربونه امام رضاان شاءالله که دلت شاد بشه تسبیح دستمه برات صلوات میفرستم الان صلوات هدی ...

منم براتون دعا میکنم امیدوارم ب خاسته هاتون برسین و همیشه سلامت باشین