2777
2789
عنوان

زن دوس داشتنی

532 بازدید | 29 پست

شوهرم،خیلی بهم گیر داده برا با صدای بلند خندیدنام،رفتارام،کلا با کودک درونم مشکل پیدا کرده،چند تا توصیه برای خانومانه  دیده شدن دارین،میخوام موقرترر دیده بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرسنگین باش و کتابی یکم صحبت کن تو جمع مخصوصا و اینکه 

جدیتر شو و سکوت سعی کن خیلی سکوت کنی 

خیلیمهمه ها یوقت از چشممش نیوفتی یکاری کن از حرفش پشیمون شه بعدا بگو من بخاطر روحیه تو اونجوری میکردم وگرنه خودم شخصیتا ارومم

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین مرسی   💟

بهرحال همونجور ک خانم ها دوست دارن مردشون ب حرفشون گوش کنه و اونی بشه ک اونا میخان خب زناهم باید احترام بزارن ب نظر همسرشون ما زنا خیلی خودخواه میشیم گاهی

مگه از اول شما رو این طور ندیده بود؟ احتمالا همینطور شما رو پسندیده. چرا می خواد تغییر کنین؟

بدبخت من و تو هفده سالگی گرفته،چه میدونست قرار نیس بزرگتر شم اههههههه

شوهر منم همین مشکلو باهام داشت 😲😲ولی کوتاه اومد.😉😉 بهم میگه گاهی وقتا حس می کنم سه تا بچه دارم نه دو تا.😁😁😁

چشمانم را شستم سهراب،☺ بدتر شد كه😨حالا دروغ ها🎭رو شفاف تر ميبينم...🙁
با این که 25سالمه ولی تو حس وحال هفده سالگیم موندم،خودمم خیلی به خودم بد اوردم

البته منم‌مثل توام ها اما خودمو کنترل میکنم اتفاقا منم ۷۱ ای هستم الی ام اسم مشترکمونه😂😂🙊🙊🙊اما سیاست داشنه باش و ی مدت عوض شو بزا بدونه میتونی 

كم حرف بزن 

چشمات نچرخه 

بقيه رو برانداز نكن 

بلند نخند 

همينا

😎

خداحافظ ني ني سايت ..   وقت رفتنه خسته ام از تايپ كردن خنديدن ، غصه خوردناي الكي تعصباي بيخود، قربون صدقه هاي صوري  ، ديگه دوس ندارم اينجارو ..خستم از وقت هدر دادناي الكي از انرژي هايي كه منفي هاش بيشتر از مثبتاشه .. ديگه حوصلشو ندارم ازش خسته شدم .. ازينكه هر شب ١١ شب تا ٤ صبح بي وقفه اينجا بودم حالم بد ميشه خداحافظ
با این که 25سالمه ولی تو حس وحال هفده سالگیم موندم،خودمم خیلی به خودم بد اوردم

اینکه کلا اینجوری بدش میاد یاتوجمع بدش میاد؟

میشه لطف کنید برای سلامتی مادرم یه صلوات بفرسید ممنونم