2777
2789
عنوان

به جز مفنامیک اسید چی میشه خورد

54 بازدید | 8 پست

یکی دوبار مفنامیک اسید خوردم توی پریودم خوب بود ولی الان دیگه هرچی میخورم بی فایده اس اصلا تاثیر نداره 😭

یه قرص قوی تر که عوارض نداشته باشه چی خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه مسکن سه کار میخورم مثل نوافن اب رو اتیش لامصب

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

من نوافن می خورم

❤️خدایا شکرت واسه پسر نازی که بهم دادی خودت مواظبش باش هدیه امام زمانمه ۴/۵/۹۹   . ان‌شاءالله همه منتظرای نی نی زودی مامان بشن. الهی آمین  برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم یه صلوات بفرستین. ممنونم ان‌شاءالله حاجت روا بشین به امید خدا.  خوشگلا واسه خونه دار شدنمون دعا کنین منم واسه شما دعا میکنم        ان شاءالله آرزوهاتون خاطره شن😍

از ضعیف ها شروع کن

استامینوفن ساده ، بعد استامینوفن ۵۰۰

نوافن

اما کلا سعی کن ژلوفن ، پروفن و استامینوفن کدئین نخوری‌.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

از ضعیف ها شروع کناستامینوفن ساده ، بعد استامینوفن ۵۰۰نوافناما کلا سعی کن ژلوفن ، پروفن و استامینوفن ...

استامینوفن که اصلا تاثیر نداره قبلا میخوردم 

پروفن هم عوارض داره ؟

استامینوفن که اصلا تاثیر نداره قبلا میخوردم پروفن هم عوارض داره ؟

مثل ژلوفن میمونه ، زود زخم معده ایجاد میکنه

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹