کوالام مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 3101 عنوان انتخاب رشته دانشگاه آزاد♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️♦️ 55 بازدید | 7 پست آیا انتخاب رشته سراسری و آزاد یکیه؟؟؟؟منظورم اینه که کد رشته های سراسری و آزاد رو یه جا وارد می کنیم یا جدا جدان؟؟؟؟؟؟ کاش می شد زندگی تکرار داشت... 1404/06/15 | 20:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کوالام مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 3101 جدا شما هم کنکور دادید امسال؟یعنی الان من ۱۵۰ تا انتخاب برای سراسری و پیام نور اینا دارم؟(هم آزمون وهم با سوابق) و ۱۰۰ تا برای آزاد؟(هم با آزمون هم با سوابق) کاش می شد زندگی تکرار داشت...
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4592 شما هم کنکور دادید امسال؟یعنی الان من ۱۵۰ تا انتخاب برای سراسری و پیام نور اینا دارم؟(هم آزمون وهم ب ... اره عزیزمبرا آزاد باید بری سایتazmoon.org برا سراسری سایت سنجش مهر۱۴۰۵ دانشجو میشم😍✨️
کوالام مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 3101 جدا جدا یه سوال دیگم داشتم من علاقه ام به یه رشته ای بیشتره ولی کد رشته اون قبل رشته ای هست.مثلا من حقوق میخوام کد رشته اش ۱۲۲۲۲قبل این مثلا روانشناسیه کد رشته اش۱۲۲۲۱باید به ترتیب کد ها بزنم یا فرقی نمیکنه؟؟ کاش می شد زندگی تکرار داشت...
کوالام مدیر استارتر عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 3101 اره عزیزمبرا آزاد باید بری سایتazmoon.org برا سراسری سایت سنجش خیلی ممنونم ازتون میشه اینم بگید که چینش کد ها به ترتیب مهمه یا فرقی نداره؟؟ کاش می شد زندگی تکرار داشت...
مرحوم_بروسلی_ام عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 4592 خیلی ممنونم ازتون میشه اینم بگید که چینش کد ها به ترتیب مهمه یا فرقی نداره؟؟ ب ترتیب علاقه بچین مهر۱۴۰۵ دانشجو میشم😍✨️