2777
2789

آیا انتخاب رشته سراسری و آزاد یکیه؟؟؟؟

منظورم اینه که کد رشته های سراسری و آزاد رو یه جا وارد می کنیم یا جدا جدان؟؟؟؟؟؟

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا

شما هم کنکور دادید امسال؟

یعنی الان من ۱۵۰ تا انتخاب برای سراسری و پیام نور اینا دارم؟(هم آزمون وهم با سوابق) 

و ۱۰۰ تا برای آزاد؟(هم با آزمون هم با سوابق)

شما هم کنکور دادید امسال؟یعنی الان من ۱۵۰ تا انتخاب برای سراسری و پیام نور اینا دارم؟(هم آزمون وهم ب ...

اره عزیزم

برا آزاد باید بری سایتazmoon.org 

برا سراسری سایت سنجش

مهر۱۴۰۴ دانشجو میشم😍✨️

جدا جدا

یه سوال دیگم داشتم 

من علاقه ام به یه رشته ای بیشتره ولی کد رشته اون قبل رشته ای هست.

مثلا من حقوق میخوام کد رشته اش ۱۲۲۲۲

قبل این مثلا روانشناسیه کد رشته اش۱۲۲۲۱

باید به ترتیب کد ها بزنم یا فرقی نمیکنه؟؟

اره عزیزمبرا آزاد باید بری سایتazmoon.org برا سراسری سایت سنجش

خیلی ممنونم ازتون 

میشه اینم بگید که چینش کد ها به ترتیب مهمه یا فرقی نداره؟؟