2777
2789
عنوان

عاقا هیچوقت واسطه ازدواج نشید به ما که خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 83 پست
هی میگفت خواستگار سراغ داشتین بگین میدونستیم اخلاقش بده نه دراین حد تو این ماجرا خودشو بیشتر نشون دا ...

عزیزم پسر آخه چقدر اسکول ....بنده خدا .....یعنی  تو شش ماه دو بار دیده با این همه شرط !!!! مگه قحطی دختر خوب .....راستی دختر حتما خوشگل بودن ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم حرفتو قبول دارم و کللا عقیدم‌اینه زن نباید تو خونه خرج کنه اگ شاغله حتی خرج شخصیشم نکنه فقط سرما ...

وقتی دختری تحصیل کرده و شاغل هست قاعدتا همسرش با توجه به ویژگی هایی که دختره داره انتخاب میکنه و جلو میاد زندگی الان با زمان قدیم واقعا فرق کرده زنها مثل زنهای قدیم نیستن آزادی های بیشتری دارن مردها هم توقع کار خونه مثل قدیم ندارن بنابراین سبک زندگیها و انتظارات فرق کرده و به نظرم هر دو با هم باید برنامه ریزی کنند و زندگی رو پیش ببرند 

احتمالا کسی رو می خواسته بعد چه شما چه اون آقل موندم چرا همون دیدن اول متوجه نشدین مناسب نیست

این رفتارها ترفنده خونوادگی میچینن که رد پولدارا رو بزنن 

موقع عقد و عروسی حسابی طرف رو تلکه میکنن بعد هم ممکنه کلا دختره سر خونه زندگی هم نره 

منم حرفتو قبول دارم و کللا عقیدم‌اینه زن نباید تو خونه خرج کنه اگ شاغله حتی خرج شخصیشم نکنه فقط سرما ...

عزیزم با این مخارج واقعا مگه میشه ...خواهر من شاغل و تمام حقوق تو خونه خرج میشود ..ولی جاری من شاغل یک هزار تومان خرج نمیکنه چون برادر شوهرم بسیار ثروتمند ولی شوهر خواهرم کارمند ....ببین عزیزم مورد به مورد فرق دارد واقعا ...همکار همسایمون خانم شاغل بوده چون قبول نکرده تو خونه خرج کنه طلاق گرفتن .....مردها با هم متفاوت هستن و واقعا برخی عقده میکنن و در ضمن همون پس اندازی که میگی ممکن مرد یکجا ازت بخواد به اسم خونه خریدن یا ..........در کل زندگی مشترک خیلی سخت 

دختر چند سالش بودمشخص دختر کم سن و سال بوده بنظر من چون رفتاراش نسنجیده و نپخته بودهاما من اگر قرار ...

دختره 22 سال هم بیبی فیسه هم مغزش قد بچه 14 ساله 

من میدونستم اخلاقش بده ولی تا این حد خودشو نشون نداده بود خودمون هم شوکه شدیم و همه میگن به باباش رفته اخلاق تند و بی ادبیش 

اتفاقا شوهرم همون روزای اول که هنوز ندیده بودن همو گفت کاش میشد  یه جوری غیر مستقیم بگیم پسره فرار کنه ولی ترسیدیم وقتی اولین بار همو دیدن اینقدر امیدوارانه حرف زد باهاش که ماهم فکر کردیم جوابش مثبته شش ماه خودخوری کردیم و ترسیدیم چیزی بگیم که بگن اینا حسود و دوبه هم زنن و نذاشتن ازدواج سر بگیره 

اخه تجربه هم داشتیم و رسما گفتن بهمون. شوهرم یه دوست داشت به زنش و صاحبکارش شک کرده بود یه سری مچشونو گرفته بود حتی از رابطشون فیلم گرفته بود یواشکی. برد به قاضی نشون داد  بدون مهریه و توافقی زنشو طلاق داد یه بچه ی معلول هم داشت که داد به مادرش، این شده بود نقل محافل و داستانش پیچید همهجا چون پسره خواهرزاده ی جاریمم هست 

از قضا منم یه خاله دارم که اونم جدا شده یهو خالم به من گفت منو فلانی دو سه ماهه دوستیم و میگه قصدش ازدواجه ولی میگه باید بچمو هم از مامانم بگیرم خودمون بزرگش کنیم و شک داشت میگفت بهش گفتم من نمیتونم بچه ی معلول بزرگ کنم گفت نظرت چیه منم گفتم اون خیلی بی پوله تو زندگی قبلیش هم زنشو برده بود عین کلفت واسه زن صاحبکارش کار خونه میکرد خودشم اینجوری که اخر زنشم با صاحبکارش ریخت رو هم داستان شد اصلا کیس خوبی نیست 

از یه طرف خالمم و داستان داره و همزمان با ده تا پسر دوست میشه و شده مایه غیبت همه اره فلانی خرابه منم گفتم دوستت گناه داره سر خیانت زن قبلیش جدا شد الانم با این اخلاق خاله ام به مشکل نخورن خوبه  از اون طرفم جاریم که میشد خاله ی پسره رفته بود به خواهرش گفته بود این زنه مورد داره و عکسای ناجورشم پخش شده شوهرممم خیلی زیرزیرکی بهش رسونده بود گفته بود. حالا خاله ام زنگ زده به من که اره تو رفتی به جاریت گفتی خاله ام خرابه و اونم رفته گفته اینو نگیرید مورد داره و شوهرتم به دوستش گفته. 

هر چی دهنش دراومد گفت و بلاکم کرد اینقد گریه کردم اونروز در حالی من به جاریم چیزی نگفته بودم خودش رفته بود گفته بود از اون طرفم کل حرفایی که من راجع به پسره گفته بودم رو بهش گفته بود اونم زنگ زده به شوهرم جرا خانومت گفته من بی پولم و چرا گفته پدرزنم و عموهای زنم بهمون کمک میکردن شوهرمم گفت مگه غیر از اینه برید گمشید دیگه نه تو نه اون به منو زنم زنگ نزنید تحقیق میکنید واقعیت هارو میشنوید حقیقت تلخه. 

حالا خاله ام خودش میگفت من سر بچه اش راضی نبودم ولی همه جارو پر کرده بود فلانی و شوهرش نذاشتن من ازدواج کنم و همشون با من چپ افتاده بود خیلی هم بی انصافن حتی مامانم با ما دعوا کرد دو سال با خاله ام قهر بودم ولی الان خوبیم 

سر این جریان هم اینشد که ترسیدیم حرفی بزنیم مثل اون اش نخورده و دهن سوخته نشیم 

ببخشید خیلی طولانی شد 

دختره 22 سال هم بیبی فیسه هم مغزش قد بچه 14 ساله من میدونستم اخلاقش بده ولی تا این حد خودشو نشون ندا ...

نه خواهش میکنم

ولی میدونی چیه ادم تو این دوره زمونه هر وقت بخواد خوبی کنه برعکس باید دستت و داغی بکشی 

مردم دو زار ارزش ندارن که ادم خودشو درگیرشون کنه 

حالا این تجربه بشه کلا همه جا همه چیز و دایورت کنید و نادید بگیرید تا بخواید به کسی خوبی کنید

شاید تئوری به نظر من و شما این طور دخترا پررو باشن!اما معمولا تجربه ثابت کرده در نهایت با همین پرتوق ...

نمیدونم والا این الان باباش همون مسافرکشی رو هم نمیره درست حسابی میگه قلبم درد میکنه و باباش کل سال پنجاه تومن درنمیاره طفلی خالم کار در منزل میزنه ماهی دو سه تومن به زور روزگار میگردونن الان شوهر  منم دقیق معلوم نیست چقدر درماه دربیاره  بین بیست تا سی. لگد زد به بختش 

تو فامیل ما همه اکثرا تو یه رنجیم ما و بابام اینا با بیست سی تومن لاکچریشونیم😂😂

عزیزم پسر آخه چقدر اسکول ....بنده خدا .....یعنی تو شش ماه دو بار دیده با این همه شرط !!!! مگه قحطی ...

اره طفلی پسره هم ساده بود تو مسجد قسم خورده بود تا حالا دوست دختر نداشته با 32 سال سن 

خانوم میگفت بیام خونه ی مامانت کار نمیکنم اون میگفت عیبی نداره خواهرام هستن ما همچین توقعی هم نداریم میگفت من اشپزیم معمولیه زیاد علاقه ندارم میگفت عیبی نداره من خودم اشپزی بلدم غذا با من 😑😑

قدش 165و وزنش 55از نظر مد و استایل خوبه ولی خیلیا مثل مامانبزرگم میگن لاغری به خودت برس😂😂

قیافه اش خیلی بی بی فیس و نچرال و پوست صاف بچگیاش همه بهش میگفتن سوسانو 😂ولی از نظر خیلی هام خوشگل نیست یه سری دوستم میگفت فلانی هیچ ایرادی هم نداره ولی به دل نمیشینه قیافش

عزیزم یه پسر عوضی تو فامیل ما هست که متنفرم ازش ، بیا این دوتا رو باهم آشنا کنیم تا جر بدن همو😂

وای اره😂😂😂😂😂دلم خنک شه 

به پسر طفلی گفته بود پشت سرم راه بیا اونم به داداشم با بغض گفته بود مگه من غلام و حشم ام پشت سرش برم 

میترسیدیم ازدواج کنن سر سال نشده جدا شن بدبخت یه مهریه بیوفته گردنش فقط 

وقتی دختری تحصیل کرده و شاغل هست قاعدتا همسرش با توجه به ویژگی هایی که دختره داره انتخاب میکنه و جلو ...

اره منم موافقم الان داداش بزرگه ی منم معلمه حقوقش کفاف نمیده اسنپ هم میره 

کل حقوقش میره برای وامی که گرفته بود ماشینو عوض کنه و زنشم دانشجو معلم و پنج تومن میگیره با همون پنج تومن هم تو خرجی خونه کمک میکنه واسه داداشم تو مناسبتا لباس میخره و خرجایی مثل لیزر و ترمیم ناخن اینچیزا رو خودش میده که به داداشم فشار نیاد عاشقانه کنار هم زندگی میکنن و کم و کسری هم ندارن و صد البته داداشمم تو کار خونه خیلی خیلی مشارکت داره ظرفا که کلا با داداشمه حتی میان خونه ی ما شام. منو داداشم با هم میشوریم ظرفارو میگه زنم دانشگاه بود یا امتحان داره خسته است 

من خودم شاغل نیست ولی اگه میدونستم شوهر قدرشناسی دارم و شوهرم واقعا نیاز داشت حتما میدادم نه به صورت وظیفه 

الان داداش بزرگه ی منم معلمه حقوقش کفاف نمیده اسنپ هم میره 

کل حقوقش میره برای وامی که گرفته بود ماشینو عوض کنه و زنشم دانشجو معلم و پنج تومن میگیره با همون پنج تومن هم تو خرجی خونه کمک میکنه واسه داداشم تو مناسبتا لباس میخره و خرجایی مثل لیزر و ترمیم ناخن اینچیزا رو خودش میده که به داداشم فشار نیاد عاشقانه کنار هم زندگی میکنن و کم و کسری هم ندارن و صد البته داداشمم تو کار خونه خیلی خیلی مشارکت داره ظرفا که کلا با داداشمه حتی میان خونه ی ما شام. منو داداشم با هم میشوریم ظرفارو میگه زنم دانشگاه بود یا امتحان داره خسته است 

اینجوری نیست که اصلا به زنش پول نده کلی هرماه لوازم ارایشی و لباس میخره زنداداشم تو همین پاییز و زمستون سه تا پالتو و دوتا مانتو خریده در حالی من خودم کلا یه کفتان خریدم و تمام همه چی از قبله

طلا هم با قسطی فرهنگیان رفت سی گرم خرید همین چهار ماه پیش براش  

من خودم شاغل نیستم ولی اگه میدونستم شوهر قدرشناسی دارم و شوهرم واقعا نیاز داشت حتما میدادم نه به صورت وظیفه 

اگه دختره برگشت گفت پشیمون شدم دوباره رابطه رو نخاین جوش بدین ،این دختر یکی باید شوهرش بشه که همش پو ...

اره خودش اینقدر خسیسه و بی معرفته یه جا لنگ هزار تومن بین مرگ و زندگی باشی دریغ میکنه بعد اونوقت میگفت باید پسره منو ببره کافه چیزای گرون سفارش بدم مطمئن شم خسیس نیست زنداداشمم گفت تو خودت خسیسی اونم باشه دوتا خسیس بهم بخورین جرقه میزنین. 

اتفاقا امروز پسره زنگ زده بود به بابام ناراحت بود بابامم بهش گفته بود برو پشت سرتم نگاه نکن معلوم کجا کار خوبی کردی جواب منفی داد

جلوی جمع سر پسره داد زده بود که اره چرا باید زحمت مامان باباتو بندازی رو دوش من چرا  باید پولایی که برای زندگیه منه رو خرج مامان بابات کنی اونم گفته بود بابای من هنوز پنجاه و پنج سالشه سنی ندارن. دارم احتمال میدم حتی تو هم خدایی نکرده واسه مامان بابات اتفاقی پیش بیاد من دریغ نمیکنم میگه بعد اونم قهر کرد و ناهار سفارش نداد در حالی که موقع ناهار بود و نخورده بودیم هیچکدوم و برگشتیم 

خودشم پسره بدش اومده  بخواد پشیمون شه و پسره قبول نمیکنه تو جلسه اول زیر زیرکی رفتارای زشت نشون داد تو دومی هیچی دیگه

وای اره😂😂😂😂😂دلم خنک شه به پسر طفلی گفته بود پشت سرم راه بیا اونم به داداشم با بغض گفته بود مگه ...

خواهر فاصله سنیشون زیاد نبود؟ پسر ۳۳ ساله و دختر ۲۲ ساله.

بعد آقا پسر وقتی این چیزا رو میدید، بر فرض دختر خانم جواب مثبت میداد، باهاش ازدواج میکرد؟ اگه ازدواج میکردن زندگیشون موفق میشد با این اوضاع و احوال؟ دیگه وقتی به هر دلیلی جور نمیومد نباید ادامه میدادن. ۶ ماه یه عمره چه دختر چه پسر حق ندارن یکیو ۶ ماه معطل نکنن وقتی طرف جواب نداد یعنی دیگه بکش عقب. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀