2777
2789
عنوان

سرنوشت دوستم خیلی عجیب غریبه دلم براش ریشه

| مشاهده متن کامل بحث + 222247 بازدید | 562 پست
ستاره خرج خورد و خوراک از کجا میاره ؟ خونه کرایه کرده؟ چجوری درامد داره .من جا ستاره بودم میرفتم با ...

هنوزم من امید دارم برگردن 

تا جایی که خبر دارم شوهر ستاره با کسی نیست 

ستار۶ هم که اصلا با کسی حتی صحبت نمیکنه کاملا میدونم و بهم گفته

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها برای دوتا از بهترین ادمای زندگیم ک تو مرحله ، آی وی اف هستن ،چند تا صلوات بفرستین🌺♥️🌺♥️به ا ...

الهی که دامنشون سبز بشه هردوتا دوستاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

🚫⛔️سلام نینی یار عزیز. من کامنت و تاپیک میزنم هشدار میده که به زودی منتشر میشود . خواهشا برام درست کنید. چند بارم گفتم.. @niniyar

الهی که دامنشون سبز بشه هردوتا دوستاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

♥️🎀♥️

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایت دل کیسو برنجونی❤️حالشو بد کنی، منتظر کارما باش. ک زمین بدجوری گرده🌍🌎🌏✨                                                                           من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

آدم دیگه به همخون خودش هم نمیتونه اعتماد کنه چه دنیایی این دنیا

طرف تو مجردی با صد نفره خواهر و خانوادش قسم میخورن به پاکی دخترشون

اونوقت این بدبخت با کسی نبوده اینطور زندگیش از هم میپاشه 

غم دوستم بزرگه غم من بزرگتر 

چون من آب شدنشو دارم میبینم چون میدونم بیگناهه 

خیلی عذاب میکشم

ببخشید ولی من نتونستم باور کنم ستاره ی داستان باید باباش کارخونه دار باشه که بچه هاشو ببره یه گوشه ت ...

عزیزم من سرنوشت نزدیکترین دوستمو براتون گفتم 

مگه بیکارم سرکارتون بزارم 

عزیزم وضع مالی خوبی داشتن و دارن 

کلی پول و طلا داشت 

اصلا مشکل مالی نداره 

عزیزم من سرنوشت نزدیکترین دوستمو براتون گفتم مگه بیکارم سرکارتون بزارم عزیزم وضع مالی خوبی داشتن و د ...

آخه شما میگی خونه اجاره کرده پول گذاشته بانک سود میگیره عزیرجان با این وضعیت که یه زن تنها خیلی اذیت میشه حالا خودش هیچ بخاطر بچه هاش معمول اینه که گذشت کوه چون بچه شدید اذیت میشه

بنظرمن برن ی شهر دیگ باشوهرش زندگی کنن این باید خاهراشو طلاق میداده ن شوهرش دوتا بچه گناه دارن بنظرم ...

والا بجان بچه هام قسم یه بار تلاش کردم نشد

شرایطش جوریه که ممکنه برگرده 

چون با کسی حتی سلام علیک هم نداره 

من برای دوستم غصه میخورم خیلی تو خودشه در سکوت کامل در مظلومیت کامل داره زندگی میکنه 😭😭😭

بهش میگم خسته نمیشی صبح تا شب با این بچه ها هیچ تفریحی نداری 

بارها بهش گفتم بیا بریم دماوند (ما ویلا داریم اونجا) کلی خواهش کردم اصلا قبول نکرد درصورتیکه قبلا که شوهرش بود اومده

اسی شوهره بخاطر ندیدن بچه هاش از ستاره شکایت نمیکنه؟ مثلا بگه بچه هامو برده نمیزاره ببینمشون

نه عزیزم شوهرش ستاره رو بیشتر از بچه ها دوست داره 

گفته ستاره نباشه بچه میخوام چکار

چطور

دو تا خواهر افتادن به زندگی زن داداشاشون .

انقدر دعوا درست کردن ،انقدر تهمت و دلخوری بین مون پیش آوردن که فقط خدا میتونه جمعشون کنه

برایتان چنین آرزو میکنم آن زمان که در محشر خدا بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .❤️هر وقت مشکل و گره ای تو کارتون افتاد ،به حضرت رقیه دردانه ی امام حسین توسل کنید تا خداوند به واسطه ی ایشون گره از کارتون باز کنه .انشاءالله .🩷بهم گفت با این اوضاع گرونی هنوز هم پای آرمان های رهبرت هستی ؟گفتم به ما یاد دادن توی مکتب حسین 💔ممکنه آب هم واسه خوردن نباشه ❤️

شما واسطه شو بنظرم بی سرو صدا زندگیشونو شروع کنن دوباره و کلا برن ی شهر دیگ این خاهرا ک این داره بچه ...

مشکل رو شوهرش خیلی بزرگ کرد 

ستاره میگه آبرومو جلوی خانواده اش برد 

خانواده ای که همه چی رو جا میزنن شوهر بی عقلش زندگی رو پاشونده

خراب کرده همه چی رو والا من به ستاره حق میدم منم بودم برنمیگشتم 

ولی بازم دلم میگه شوهرش بالاخره برش میگردونه 

نمیدونم والا

ستاره تنهاست خواهراشو نمیبینه عزیزم

الان چند وقته شوهرش از بچه ها و ستاره خبر نداره خونه جدا گرفته

چرل خودش رو غیب کرده انگار میخواد مجازات کن شوهرش رو

ولی بچه ها گناهی ندارن

من در میان اشتباهاتی که مرتکب میشوم در حال ساخته شدنم