2777
2789
عنوان

عاقا هیچوقت واسطه ازدواج نشید به ما که خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 83 پست
منم حرفتو قبول دارم و کللا عقیدم‌اینه زن نباید تو خونه خرج کنه اگ شاغله حتی خرج شخصیشم نکنه فقط سرما ...

من از یه آدم باتجربه ای درباره مسئله حقوق خانوما این طوری شنیدم

میگفت فرض کنین ماهی ۵ تومن درآمدتونه

۲ تومنش رو پس انداز کنین 

ولی ۳ تومن رو خرج زندگی مشترک کنین که مثلا شما هم مشارکت دارین توی مخارج زندگی فرضا قبضا رو شما بدین

عوضش ۶ تومن از شوهرتون نفقه و خرجای مختلف بگیرین

عددا رو همین جوری گفتم لوب کلام اینکه یکم از درآمدتون رو خرج زندگی مشترک بکنین ولی خیلی بیشتر از اون از همسرتون پول بگیرین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا این الان باباش همون مسافرکشی رو هم نمیره درست حسابی میگه قلبم درد میکنه و باباش کل سال ...

انشاالله همه تون همیشه پر روزی باشین

دوره، دوره ی دخترای اداییه😂 

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
خواهر فاصله سنیشون زیاد نبود؟ پسر ۳۳ ساله و دختر ۲۲ ساله.بعد آقا پسر وقتی این چیزا رو میدید، بر فرض ...

اره به نظر من زیاده اول دقیق نمیدونستیم سنشو تو جلسه ی اول گفت 72ام منم موندم فکر  میکردم 75باشه

مخصوصا دختره اگه عاقل بود باز یه چیزی تفاوت حس نمیشد ولی تمام حرکات و دغدغه هاش مثل نوجوون هاست 

پسره هم تو نگاه اول عاشقش شده بود و پیگیر بود اینم نه شمارشو میداد نه قرار میذاشت میگفتی جواب بده منتظره میگفت باید باهم اشنا شیم بعد جوابمو بگم میگفتم چه جوری دقیقا اشنا شین؟! 

احتمالا خواستگار دیگه ای هم داشته و مقایسه میکرده

نه همزمان کسی دیگه ای نبود خواستگار قبلی هارو هم با بهونه های الکی رد میکرد یکی بود خیلی پولدار و سرشناس تو دوران اوج  کرونا رفته بودن با پسره و خواهرش تو پارک حرف بزنن مامان پسره گفته بود به خاطر کرونا بیرون نرید از خونه شربت و شیرینی داده بود به خواهره بیاره همینو بهونه کرده بود میگفت اینا خسیسن چرا نبرد کافه هرچی میگفتیم به خاطر کرونا بوده باز حرف خودشو میزد  به پسره نگفتن چرا جواب رد دادن اونم پیگیر وضعیت مالی اینارو هم میدونست فکر میکرد به خاطر اینه بهشون گفت یه قاشق هم لازم نیست جهیزیه بدید همه رو خودم میخرم.

پارسال ازدواج کرد چه عروسی لاکچری و یه خونه 140متری رو پر وسایل لوکس کرد پسره چون پسردایی دوستمه میشناسمش. حالا خودش اینقدر خسیس و بی معرفته یه سری رفتم بیرون یه بافت واسه پسرم دیدم خواستم بخرم دیدم کارت نیاوردم گفتم کارتتو بده برم خونه میزنم برات نداد گفت برو خونتون بردار گفتم طبقه اخر بدون اسانسوریم زورم میاد بده دیگه تا برسم با همراه بانک میزنم برات بازم نداد 😐😐رفتم خونه کارتمو برداشتم اومدم بافت رو بخرم خریده بودنش بعد این جریانا که اینجوری کرد اینو واسه بقیه تعریف کردم گفت ما بودیم همونجا قیدشو میزدم واسه همیشه

هر خواستگار رو به بهونه های چرت رد میکنه 

پسره حقشه امقد بی عقل و بی بخار باشی ب چسان فسان ی ندید بدید هیچی نگی دنبالشم باشیشمام بی عقلید جلسه ...

اخه پسره پیگیر بود واقعا و میترسیدیم چیزی بگیم ادم بده شیم چون تجربشو دارم و همین تاپیک هم تعریف کردم اخرش گفتن تو حسودی و دوبه هم زنی حتی مامان خودم 

اونو ول کن عزیزم بیاید من و بگیرید برای این اقا پسر 😂😂😂

😅😅😅😅

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.