2777
2789
عنوان

عاقا هیچوقت واسطه ازدواج نشید به ما که خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 83 پست
نه مطمئنم دوست پسر نداره همیشه پیش من مینالید چرا عشقی ندارم و کمبود محبت داشت پسره هم عاشقش شده بود ...

از هیچ‌کس مطمئن نباش     پیش میاد نشونه واضحی نباشه اما این دیگه مشخص مورد مناسبی نبود    آقاپسر هم آمادگی ازدواج نداره  عشق درسته اما این دیگه خیلی مشخص درست نبود   متولد چند بود دختر و پسر؟

جدی میگم دختر🤪اگه تهرانه بیاد بیشتر اشناشیمم😁😎

اره تهرانه منطقه هجده 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️این دختر یه بلایی سرمون اورد چند ماه بود دعا میکردیم ازدواج نکنن پسر مردم بدبخت نشه مارو نفرین کنه و مطمئنا سر سال نشده جدا میشدن و یه مهریه میوفتاد فقط 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره تهرانه منطقه هجده 😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️این دختر یه بلایی سرمون اورد چند ماه بود دعا میکردیم ازدو ...

درک میکنم بخدا بنده خدا پسرخاله منم گیر یه ادم ناتو مثل این دخترخانم افتاد که سر سال نشدع کارشون به جدایی کشید هنوزم درگیر این دخترخانمه ونتونسته خلاص شه ازدستش

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

از هیچ‌کس مطمئن نباش پیش میاد نشونه واضحی نباشه اما این دیگه مشخص مورد مناسبی نبود آقاپسر هم ...

پسر 72 دختر متولد 83 

اره احتمالش هست چون منم 72ام و زیاد با من راحت نبود ولی زنداداشم همسنشه با اون خیلی راحته و بیشتر باهاش خرف میزد 

ولی با شناختی که داشتیم کلا گند اخلاق بود همیشه ولی تو این جریان خودشو بیشتر نشون داد به من بود معرفی نمیکردم ولی داداشم که هفده سالشه تو مسجد شهرستانمون با پسره صمیمی شده بود از سر بچگی معرفی کرده بود 

احتمالا دختره خیلی خوشکل یا خوش هیکله چون برا پسرا فقط همینا مهمه اخلاق و این چیزا مهم نیست

قدش 165و وزنش 55از نظر مد و استایل خوبه ولی خیلیا مثل مامانبزرگم میگن لاغری به خودت برس😂😂

قیافه اش خیلی بی بی فیس و نچرال و پوست صاف بچگیاش همه بهش میگفتن سوسانو 😂ولی از نظر خیلی هام خوشگل نیست یه سری دوستم میگفت فلانی هیچ ایرادی هم نداره ولی به دل نمیشینه قیافش 

خوشگلع؟

قدش 165و وزنش 55از نظر مد و استایل خوبه ولی خیلیا مثل مامانبزرگم میگن لاغری به خودت برس😂😂

قیافه اش خیلی بی بی فیس و نچرال و پوست صاف بچگیاش همه بهش میگفتن سوسانو 😂ولی از نظر خیلی هام خوشگل نیست یه سری دوستم میگفت فلانی هیچ ایرادی هم نداره ولی به دل نمیشینه قیافش

دختره خوشگله؟ چند سالشه شغلش چیه؟

22 سالشه دانشجو معلمه

قدش 165و وزنش 55از نظر مد و استایل خوبه ولی خیلیا مثل مامانبزرگم میگن لاغری به خودت برس😂😂قیافه اش ...

عزیزم یه پسر عوضی تو فامیل ما هست که متنفرم ازش ، بیا این دوتا رو باهم آشنا کنیم تا جر بدن همو😂

آگاهی وجه تمایز انسانست
هرچی گفت هر شرطی گذاشت پسره گفت چشم مثلا میگفت من کار خونه دوست ندارم پسره میگفت باهم تقسیم میکنیم ا ...

آخه چرا 

..دختر خوشگل بود خیلی یا باباش پولدار ؟؟؟؟؟؟؟ بالاخره یک چیزی داشته که ی پسر فوق لیسانس کار کن تو جلسه اول عاشق شدن 

شاید تئوری به نظر من و شما این طور دخترا پررو باشن!اما معمولا تجربه ثابت کرده در نهایت با همین پرتوق ...

منم حرفتو قبول دارم و کللا عقیدم‌اینه زن نباید تو خونه خرج کنه اگ شاغله حتی خرج شخصیشم نکنه فقط سرمایه گذاری کنه برا خودش 

اما خانوادم مبگن خب حیلیا بخاطر پول میان جلو اگ شاغل شدی و مخالف حرف من هستن میگن مگ اسمش زندگی مشترک نیس اما من میگم تجربه ثابت کرده مردا خیلی پررو هستن برا اینکه تو از حقوقت خرج خونه زندگی کنی یا خرج خدت اگ قرار بود حقوق خودم خرج خودم کنم پ شوهر براچیمهه

عقیذم این دختر اگ شاغله پول تو خونه اصن نباید بیارع فقط سرمایه گذاری برا شخص خودش یا خانوادش

من نظرم اینه 

خانوادم مخالفن و اینقد بی عذت نفس مامانم ک میگ شاید بخاطر پول طرف اومده یا بخاطر پول خانواده بیان و میگ حرفت اشتباس پرتوقعی! نظر تو چیه؟ 

میگفت اینهمه سال کار کرده چرا هیچی نداره داداشم به پسره گفت اونم گفت پونصد میلیون تو حسابم دارم پونص ...

قشنگ ندید بدید هر چی خونه پدرش سختی کشیده میخاد از حلق پسر مردم جبران کنه چند برابر 

حالا دختر مایه دارها اسکولن دنبال عشق و احساس هستن طعم بی پولی رو نچشیدن😂

نه مطمئنم دوست پسر نداره همیشه پیش من مینالید چرا عشقی ندارم و کمبود محبت داشت پسره هم عاشقش شده بود ...

بعدا مث چی پشیمون میشه خدا دلش سوخت یه کیس خوب واسش فرستاد ولی دختره خودش به بخت خودش پشت پا زد