2777
2789
عنوان

عاقا هیچوقت واسطه ازدواج نشید به ما که خدا رحم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 83 پست

اونو ول کن عزیزم بیاید من و بگیرید برای این اقا پسر 😂😂😂

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا همینه 

بمیری براشون میرینن برات 

برینی براشون میمیرن برات 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

پسره چرا با این همه سوتی بازم پیگیر دختره بوده ؟!

دچار عشق تو نگاه اول شده بود ماهم ترسیدیم واقعیتو بگیم که دختر بداخلاق و عقده ای هست تو فامیل بده شیم سکوت کرده بودیم تا اینکه خود پسره تو ملاقات دوم ناراحت شده بود میگه خیلی بد باهام رفتار کرد 

مشکل اینجاست شش ماه معطلش کرد و اخر گفت نه 

شاید تئوری به نظر من و شما این طور دخترا پررو باشن!اما معمولا تجربه ثابت کرده در نهایت با همین پرتوق ...

هیچ‌ کسی با آدم پرتوقع خوشبخت نمیشه

من دیدم تو اطرافیان، آقا اونقدر زجر کشیده که مریض شده جسمی اما خوب نتونست کاری بکنه چون خانم عوض نمیشه

استارتر عزیز، واسطه گری ازدواج خیلی خوبه، یکی از دلایل بزرگ کم شدن ازدواج همین کم شدن واسطه گری هاست، منتها باید هر کسی رو به کسی معرفی کرد که هم کفو باشن.  

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چ زشتمن اگر جای پسر بودم عمرا قبول میکردم از اولش ک کشش داده مشخصه چیه

اره تازه ما کلا دوبار گفتیم تکلیف بنده خدارو معلوم کن پشت سرمون گفته بود اینا منو تحت فشار گذاشتن که جواب مثبت بده بهش گفتم نمیگم جواب مثبت بده گفتم من که میدونم جوابت منفیه همون جواب منفی رو الان بده منتظرش نذار 

اینقدر پشتش بد حرف میزد انگار دشمن خونیشه

والا به خدا 😂پسر به اون خوبی زد به سرش

جدی میگم دختر🤪

اگه تهرانه  بیاد بیشتر اشناشیمم😁😎

❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

هیچ‌ کسی با آدم پرتوقع خوشبخت نمیشهمن دیدم تو اطرافیان، آقا اونقدر زجر کشیده که مریض شده جسمی اما خو ...

نظرتون محترمه 

بله پر توقعی اخلاقی و انسانی نیست

ولی جواب داده لااقل روی اکثر مردای ایرانی بنا به شغلم خیلی بیشتر از یکی دو تا زوج رو دیدم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
شما این چه موردی بود معرفی کردید خوب

داداشم هفده سالشه از سر بچگی اینو معرفی کرده 

تو مسجد شهرستانمون هر رپز ظهر موقع نماز جماعت باهم صمیمی شده بودن 

بعد که معرفی کرد اونم تو نگاه اول عاشقش شده بود و پیگیر اینم نه قرار میذاشت نه شماره میداد فقط میگفت فکرامو کنم جواب میدم شیش ماه فکر کردنش طول کشید 

هیچ‌ کسی با آدم پرتوقع خوشبخت نمیشهمن دیدم تو اطرافیان، آقا اونقدر زجر کشیده که مریض شده جسمی اما خو ...

پسره اهل نماز و درس بود دختره هم همینطور داداشمم که هفده سالشه از سر بچگی معرفی کرد و بعدم ادامه دار شد اینقدر اخلاقای بدی از خودش نشون داد اینقدر بی احترامی کرد به همه اینایی که تعریف کردم یک چهارمش هم نیست 

داداشم هفده سالشه از سر بچگی اینو معرفی کرده تو مسجد شهرستانمون هر رپز ظهر موقع نماز جماعت باهم صمیم ...

دختر چند سالش بود

مشخص دختر کم سن و سال بوده بنظر من چون رفتاراش نسنجیده و نپخته بوده

اما من اگر قرار باشه کسی و معرفی کنم باید اول خودم اون طرف و صفر تا صد قبول داشته باشم خیلی ضایعست هرکسی از راه رسید و معرفی کنیم 

شما همون اول به پسر میگفتید داداشم خبر نداره اون دختر مناسب شما نیست