2777
2789
عنوان

چرا دخترای خوشگل همیشه تباه میشن

86 بازدید | 5 پست

تعریف از خود نباشه از بچگی خاطرخواه زیاد داشتم هرچی پسر پولدار و خوشتیپ تو محله و فامیل داشتیم منو میخواستن حتی الآنم که وضعیت مالیم خیلی بده نمیتونم به خودم برسم خیلیا بهم میگن خیلی خوشگلی خوشبحالت.. حتی تا الان چندتا خط عوض کردم خیلیا مزاحم میشدن حتی دوران نامزدی یکی از بچه‌های پولدار و خوشتیپ محل باشوهرم سر من شدید کتک کاری کرده بودن یه میکاپ ساده برم تو عروسی همه هی بهم نگاه میکنن میگن خیلی خوشگلی حتی چند وقت پیش عروسی دختر عمه م بود یه میکاپ ساده کرده بودم دخترعمه م که  عروس بود بهم گفت از منم خوشگلتر شدی ...ولی خیلی می‌سوزم از همه بدبخت تر هم من شدم هیچی ندارم حتی یه لباس درست حسابی پول یه اصلاح ساده رو به زور میتونم بدم  راسته میگن شانس باید خوشگل باشه

بنظرم انتخاب خودت اشتباه بوده

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوشگل شانس دارم دیدم نمیدونم شاید چشم خوردی 

🦥 ................       اره کشتی هام غرق شده🗿                           منم سرگشته‌ی حیرانم ای دوست !                                           زخمی‌ست روی دل،نه عمیق......اما همیشه تازه،نه میسوزه،نه خون میاد،اما هر شب خوابمو میدزده🥀