2777
2789
عنوان

نامزدم خیلی بچه بازی در میاره

159 بازدید | 3 پست

خونشون بودم هی میچسبید بهم چرت و پرت میگفت

بخدا از بس با مامانش بحث کرد سرم درد گرفت

شوخی هاش ک شروع میشه تا طرفو گریه نندازه ول نمیکنه

همش جاریمو و داداششو مسخره بعدشم میگفت ن عادت کردن

واقعا از هیچکدوم از اینکاراش خوشم نمیاد گاهی خیلی حرف میزنه و این موضوع اعصابمو خورد میکنه مدام میپره تو حرف خانوادش و نمیزاره کامل حرف بزنن

بیرون و تو جمع اینجوری نیست خیلی مودبه ولی تو خونشون همه از دستش روانی شدن خواهر زادش مدام میگه من دایی علیو دوس ندارم 

از بس چرت و پرت گفت سردرد گرفتم گفتم دیگه عمرا برم خونشون همشون آروم این شلوغ و پر سر و صدا

باخودم میگم شاید چون اونجا بودم جوگیر شده ولی وقتی میگن همه عادت کردن ب اخلاقش یعنی کلا مدلشه 

چجوری بهش بفهمونم رفتاراش زشته ک ناراحت هم نشه

سنشم کم نی 29 سالشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماهم یدونه عین همین تو فامیل داریم تازه نامزد کرده همه میگن بیچاره زنش🤣🤣 حالا شاید اونم خواسته تو ...

دقیقا هرکسی منو میبینه میگه وااای مهرسا بدبخت شدی😐

من خودمم ادم شلوغیم ولی رعایت میکنم ولی این رعایت معایت حالیش نمیشه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣