2777
2789

تو تاپیکم گفتم یکی از مسولینن دانشگاهه بهم گیر داد و بیخیال هم نمیشهه اینکه متاهل هست یا نه رو نمیدونم منتهی 46 47 سالی سن داره و باید همه احتمالات رو هم در نظر بگیرم من اصلا و ابدا باهاش رفتار خوبی ندارم و بشدت هم باهاش سرد رفتار میکنم 

حالا مشکلی که دارم اینه که بشدت کارم گیر کرده من یک پسری رو بشدت دوست دارم و ترم قبل باهاش تو یه کلاس بودیم منتهی رشته و ترم هامون متفاوته حالا من میخوام یه کاری کنم تو این ترم باهاش تو یه کلاس بیفتم ولی نمیدونم چجوری فردا اخرین مهلت حذف و اضافه ی دانشگاس و من فقط یه فردا وقت دارم تا دست بجنبونم و یک کلاس باهاش بردارم میخوام برم پیش این مرده و اولش یک چیزی رو بهونه کنم و یکم صحبت کنم و بعد بهش الکی اسم یه دختر و همراه با فامیلیش بگم و بگم که میتونه تو سیستم بزنه ببینه چه کلاسی داره یا نه اگه اوکی داددد که بازم نمیدونم میده یا نه با یه لحنی ازش بخوام که اسم و فامیلی کراشم رو تو سیستم بزنه وای بچه ها بخدا دارم میمیرم از استرس اخه طرف یک جورایی همه کاره ی دانشگاس و میترسم جواب رد بده و دیدش یکجوری بشه بهم و ابروم و ببرهه کلا استرس دارم چون خودشم خیلی سعی میکرد باهام لاس بزنه و از لج کاری برام نکنه چی؟ تروخدا نگید بیخیال اون پسره شو و این حرفا چون من بشدت دوسش دارم و اصلا حالمم خوب نیست میخوام هرجور شده یک کاری کنم تا باهاش تو یه کلاس باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب خری هستی ها 

داری خودت  آتو میدی دسته مرده 

اینحوری تهش واسه اینکه ابروت رو نبره مجبوری میشی هرکاری کنی ها

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از این فکر بیا بیرون

تو می ری آتو می دی دست این یارو انگل؟ بعد اون دیگه آتو داره و ولت نمی کنه

کراشتو بعدا تو دانشگاه می بینی و ازش راجع به استادا و درسا می پرسی و می فهمی که چه کلاسایی بر می داره

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

خوب اقا پسر بره بپرسه ببینه کجا افتاده شماهم برای خودتو تغیربده

پسرع نمیدونه که این میخواد باش کلاس برداره 

این میخواد بره تو کلاس پسره

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

نکن خواهر من خودتو تابلو نکن ،

خواهر بخدا تو دلم اشوبه اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی عین ادم خوابیدم از یکی از دوستام که تو اموزش هست خواستم گفت انجام نمیدم مردم اینقدر گریه کردم

عزیزم تروخدا اذیتم نکن به خدا قسم بیشتر از این حال و حوصله دردسر ندارم جون عزیزت اومدی کارگاه بازی د ...

کارآگاه بازی چی مثلا... خب منم وقتی دانشجو بودم یه مسئولی رفتارش عجیب بود سنش هم همین حدودا که گفتی بود... می‌خوام ببینم نکنه همونه... وگرنه مگه من شمارو میشناسم, یا تو دانشگاه با اون همه جمعیت شما شناخته میشی 

امضا ندارم اثر انگشت زدم