تو تاپیکم گفتم یکی از مسولینن دانشگاهه بهم گیر داد و بیخیال هم نمیشهه اینکه متاهل هست یا نه رو نمیدونم منتهی 46 47 سالی سن داره و باید همه احتمالات رو هم در نظر بگیرم من اصلا و ابدا باهاش رفتار خوبی ندارم و بشدت هم باهاش سرد رفتار میکنم
حالا مشکلی که دارم اینه که بشدت کارم گیر کرده من یک پسری رو بشدت دوست دارم و ترم قبل باهاش تو یه کلاس بودیم منتهی رشته و ترم هامون متفاوته حالا من میخوام یه کاری کنم تو این ترم باهاش تو یه کلاس بیفتم ولی نمیدونم چجوری فردا اخرین مهلت حذف و اضافه ی دانشگاس و من فقط یه فردا وقت دارم تا دست بجنبونم و یک کلاس باهاش بردارم میخوام برم پیش این مرده و اولش یک چیزی رو بهونه کنم و یکم صحبت کنم و بعد بهش الکی اسم یه دختر و همراه با فامیلیش بگم و بگم که میتونه تو سیستم بزنه ببینه چه کلاسی داره یا نه اگه اوکی داددد که بازم نمیدونم میده یا نه با یه لحنی ازش بخوام که اسم و فامیلی کراشم رو تو سیستم بزنه وای بچه ها بخدا دارم میمیرم از استرس اخه طرف یک جورایی همه کاره ی دانشگاس و میترسم جواب رد بده و دیدش یکجوری بشه بهم و ابروم و ببرهه کلا استرس دارم چون خودشم خیلی سعی میکرد باهام لاس بزنه و از لج کاری برام نکنه چی؟ تروخدا نگید بیخیال اون پسره شو و این حرفا چون من بشدت دوسش دارم و اصلا حالمم خوب نیست میخوام هرجور شده یک کاری کنم تا باهاش تو یه کلاس باشم