2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده بود حالا کارم پیشش گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 60 پست
مثلا چیکار ممکنه بکنه میره تو داشنگاه جار میزنه با اون سن و سالش؟ مغزم داغه داغه هیچی نمیفهمم بخدا ق ...

نه تهدیدت میکنه اگه باهام نباشی ابروت رو میبرم 

اون بلاخره به همه اطلاعاتت دسترسی دارع آدرس خونه تون شماره و‌.

و میتونه هم تو دانشگاه رسوات کنه و تهش اخراج

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

از این فکر بیا بیرونتو می ری آتو می دی دست این یارو انگل؟ بعد اون دیگه آتو داره و ولت نمی کنهکراشتو ...

اخه کراشم خیلی ادم گند و عوضی هست خیلی مغروره اصلا دوست و رفیقی نداره با کسیم هم صحبت نمیشه و کسیو حتی نگاهم نمیکنه نه دختر نه پسر اصلا کسیو در حد خودش نمیدونه اشغال

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شب و روزت رو برای پسری ک اصلا نمیشناسی سیاه کردی نشون میده چقدر ساده و نپخته ای 

این حس رو ما همه تجربه کردیم حتی تو سرمونم زدن ولی دیگه نه تا نابودی خودمون 

عاشق شدم رفتم گفتم یه لاسی زدیم و ولم کرد رفتتتتت تمام 

ده سال پیشا نه الان 

دردشو کشیدم و صفحه زندگی ورق خورد با بعدی ازدواج هم کردم 

بازم گوه از کار در اومد خودم ولش کردم 

اما هیچوقت زندگیم راکد نشد هیچوقت تا تباهی نرفتم 

برو بگو آقا من خوشم اومده یا پا میده یا نمی‌ده تموم میشه می‌ره 

...

اگه دوسش داری بهتره یجوری به گوشش برسونی آبروت مهم تر از ی کراشه که معلوم نیس اصن رل داره نداره خوشش میاد از تو یا ن اون ادم هم والا من تو تایپک قبلیت تعریف کردی ازش من خوشم نیومد چندشم شد یجوری ازش با اینکه ندیدمش تو چجوری میخای باهاش همکلام شی عححح

کوردم🌱

خواهرانه بهت میگم میخوای دو جاعفت خودتو زیر پا بذاری و خودتو کوچیک کنی یک اینکه به مسول دانشگاه با ...

ممنونم از نظرت کاملا همینی که شما میگیده خودمم نمیخوام برم پیش اون مرد و ازش بخوام کارمو راه بندازه ولی اینقدر اینجور مواقع دیوونه بازی درمیارم و یکدفعه میزنه به سرم و کاملا غیر ارادی یه حرکتی میزنم که بعدش عذاب وجدان ولم نمیکنه مثلا الان میگم بله حق با شماعه ولی فردا یکدفعه میرم یه حرکتی میزنم و خودمو رسوا میکنم

اخه کراشم خیلی ادم گند و عوضی هست خیلی مغروره اصلا دوست و رفیقی نداره با کسیم هم صحبت نمیشه و کسیو ح ...

ببین دختر گلم!

اون مسئول دانشگاه اینطور که خودت می گی آدم مُیله داریه

این جور آدما کمین می کنن برای اینکه یه آتویی چیزی از دختزای دانشجو دستشون بیاد

اونوقت تا اون دخترو به روز سیاه نشونن ول نمی کنن

از من به شما نصیحت از اون یارو مسئوله فاصله بگیر

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اکیپ هم نداره حتی دوست و رفیق هم نداره بخدا اینقدر ادم عجیبیه حتی دانشگاه هم نمیمونه سریعع در میره

ایشون وقتشونو گذاشتن روموفقیت هاشون و احتمالا به این زودی ها کسی رو نخواد