2777
2789
عنوان

یه مرد متاهل بهم گیر داده بود حالا کارم پیشش گیره

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 60 پست
خواهر بخدا تو دلم اشوبه اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی عین ادم خوابیدم از یکی از دوستام که تو اموزش هس ...

خب توکه انقد هلاکشی برو به خود پسره بگو

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکنه با این قضیه سو استفاده کنه؟

صد در صد

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خواهرانه بهت میگم میخوای  دو جاعفت خودتو زیر پا بذاری و خودتو کوچیک کنی یک اینکه به مسول دانشگاه با لحنی بگی که قبول کنه ینی چی ینی اینکا اوکی رو دادی واسه ل..ا...س بازی و دوم بخاطر پسری که واسش مهم نیست تو کی هستی بری خودتو پیش بندازی تو ی کلاس باشی ک چی . دوست بشی؟ ولت میکنه بعد مدتی میگه من با دختری ک خودش اومد دنبال من کاری ندارم. پس خمین الان نظرتو تغییر بده 

خواهر بخدا تو دلم اشوبه اصلا یادم نمیاد اخرین بار کی عین ادم خوابیدم از یکی از دوستام که تو اموزش هس ...

عزیزم به پسره برو بگو دوسش داری ،ببین چی میگ 

بخدا اگر منو حسی اذیت کنه حتما بروز میدم چه تنفر باشه چه عشق به زبون میارم 

...
عزیزم پسره هیچکارس اصلا حسی بهم نداره و از حس من هم نسبت به خودش خبر دار نیستش

خب میگم اگه شده بری به پسرع بگی و حتی قبول نکنه شرف داره تا بری به این مرد بگی 

عزیزم پسره هیچکارس اصلا حسی بهم نداره و از حس من هم نسبت به خودش خبر دار نیستش

تاحالا حس پیدا نکرده پس عجیبه اگه بخواد حس پیداکنه به هرحال ازخود پسره بپرسی با ابرو تره