2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2997 بازدید | 122 پست

خدایا کاش شوهر من مرد زندگی بود .. چقدر قدر نشناس هستین .میخاین هم پول داشته باشه هم سرحال وقبراق و اهل گشت و گذار ...

آره مثل شوهر من برای شما خوبه ک دم عیده و هیچی موجودی کارت نداره و الآنم تا دو شب میره با مجردا و آدمهای بیکار مثل خودش پاسور بازی میکنن..اگر ی روز بهش گفتی چرا نمیری سر کار دیگه خسته شدم از بی پولی میگه ناراحتی برو خونه بابات .. یا میگه همینی ک هست میخای بخا نمیخای نخا

اگر بیشتر اعتراض کردی با ماهی تابه میکوبه تو سرت ‌‌تا ساکت بشی و روی اعصاب نداشتش راه نری ... هنوز ی بار توعمرم رنگ داخل باشگاه رو ندیدم .. 

اینا رو نگفتم ک قضاوتت کنم . هر کسی یه دردی تو دلشه.

میخام ک قدر زندگیتو بدونی .خیلی کم پیدا میشه مرد زندگی .. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ بهانه ای مثلا؟

بچه نمیذاره میگم بچه رو من نگه میدارم برو ورزش کن من دوست دارم تو خوش تیپ باشی خوش هیکل باشی 

تمام بدنش درد میکنه دیسک و فلان داره خودمو جر دادم ک بره فیزیوتراپی یه سال طول کشید دو جلسه رفت 

به نظر من مرد کاری و خوش اخلاق وخیانت کار نباشه کافیه

اره خیلی مهمه ولی تو زندگی آدم میخواد طرفش پایه باشه جسور باشه من حتی میخوام خونه بخرم می‌ترسه نمیتونه ریسک کنه کلا بهم نمیخوریم از نظر شخصیتی

بچه نمیذاره میگم بچه رو من نگه میدارم برو ورزش کن من دوست دارم تو خوش تیپ باشی خوش هیکل باشی تمام بد ...

براش قرص مخمر بخر اگر لاغره ... اگرم دیسک و اینا داره خب اصرار نکن عزیزم ممکنه اسیب ببینه واقعا.. رو مدل موهاش و لباس و استایلش تمرکز کن .. 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
براش قرص مخمر بخر اگر لاغره ... اگرم دیسک و اینا داره خب اصرار نکن عزیزم ممکنه اسیب ببینه واقعا.. رو ...

ببین باشگاه و ورزش خاص برای دیسک وجود داره اتفاقا براش مفیده نمیره 

اره خیلی مهمه ولی تو زندگی آدم میخواد طرفش پایه باشه جسور باشه من حتی میخوام خونه بخرم می‌ترسه نمیتو ...

خودت بخر، اصلا همکاری همسرتو نمیخای که. همسر منم همینه حتی موقع رانندگی میزارم بخوابه تا راحت تر رانندگی کنم سبقت بگیرم و و 

اره خیلی مهمه ولی تو زندگی آدم میخواد طرفش پایه باشه جسور باشه من حتی میخوام خونه بخرم می‌ترسه نمیتو ...

خب عزیز من همه که کامل نیستن هر کسی یه اخلاقی داره 

پس فردا اگه رفتی دنبال یه مردی که باهات پایه بود ولی هیز وهول بود یا به حد کافی دوست نداشت میخوای چیکار کنی