2777
2789
عنوان

تا حالا برای مردن یکی دعا کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 2408 بازدید | 157 پست

از دو نفر که سنشون بالا بود زندگیشون عذاب بی کسی بی سرپناهی و مریضی بود بعدشون تو بیمارستان و خونه عذاب میکشیدن دعا کردم برن راحت شن چون بودنشون جز غم و درد و عذاب و تنهایی چیزی نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خواهر گلم میدونی خدا چقد ناراحت میشه از اینکه از فوت بنده اش خوشحالی و دعا میکنی برا فوتش؟؟ 

میدونم از  اینکه اذیت شدی حق الناس گردنشونه و شما نمی بخشی و  تاوان پس میده ولی ایشونم بنده خداست و شمام بنده خدایی این حست ترسناکه لطفا بخودت بیا ممکنه خدای نکرده برا خودت اتفاقی بیفته. امیدوارم خداوند به قلبت ارامش بده

خوشبحالتون هم دعاهاتون مستجاب میشه هم نفرینتون.شما برگزیده خدای.التماس دعا دارم ازت🤲🤲🙏❤

خیلی منتظر موندم این روز برسه...

خیلی....

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.
دارم میخندم چون داری گم میشی و می ری...در حالیکه من نشستم و رو‌ی مبل دارم موهام رو شونه میزنم...بببی ...

من حال شمارو میفهمم،مشخصه چقدر عذاب کشیدی

ان شاالله آدمای بی وجدان زندگی منم،به بدترین درد دچار بشن بحق این شبها

برکتِ روضه ی او بود اگر شیعه شدیم،،،نامِمان هست مسلمانِ اباعبدالله(س)🙏🙏...
من جای تو بودم دادخواست میدادم حتی اگه سیاه و کبود میشدم

طلاق رو می‌ذاره ولی نمی‌ذاره مستقل باشم. من حتی تحمل اخلاقش رو برا یه روز ندارم. تازه با مامانم همیشه در حال دعوا هستن. فقط مرگش ارامشمه

موقع خواستگاری بهم گفت پسرش اعتیاد نداره...باعث شد بعد ازدواج روزی هزااااار مرتبه بمیرم و زنده بشم.

احمقا دقیقه همین کلاه روسرمنم گذاشتن الهی تا عمردارن خیر نبینن

خدایا گل پسرمنوخودت به حق آبروی خانم فاطمه الزهراشفابده 
کی ؟ هیچ وقت کسی نفرین نکن واگذار کن ب خدا خودش ج میده

من منتظر خدا نمیمونم...

اگه خدا دوسم داشت  اون آدم رو نمی‌آورد تو زندگی من...

کاش همیشه شب باشه ،تاریک باشه ،پاییز باشه.