2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست

خودت برس ب همسرت عزیزم... اینا چه بهونه هایی که میگیری..من از همسرم دارم جدا میشم اما خودم براش وقت لیزر میگرفتم چون ریش دوست داشتم و صورتش اذیت میشد واسه انکارد میرفت لیزر.. یا براش لباس میخریدم گاهی...‌ واقعا چیز پیچیده ای نیستا

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه یه باشگاه میری ها چه خبرته یکم جمع کن افکارتو،  والا من مربی چند تا رشته ورزشی هستم همسرم دمبل به زور بلند میکنه اصلا فکر نمیکنم جلوئَم یا چی 

اصلا به ذهنم نرسیده تا حالا 

شما برو خودتو اصلاح کن خانوم

یه باشگاه رفتی فک میکنی چه خبره ؟؟؟نیکل کیدمن شدی؟؟جمع کن خودتوواقعا بعضیا نباید به حایی برسن خودشون ...

باشگاه از قبلم میرفتم از دوران مجردی کلا مدلم اینه به خودم همیشه میرسم آدم وقتی هر جا میخواد شوهرش رو پایه خودش کنه ولی وقتی پایه نیست خسته میشه

ای بابا متاسفم واقعا😐

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

خوبه یه باشگاه میری ها چه خبرته یکم جمع کن افکارتو، والا من مربی چند تا رشته ورزشی هستم همسرم دمبل ...

چرا چسبیدی ب باشگاه من مثال زدم این مواردو 

موارد زیاده