2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2995 بازدید | 122 پست
ببین عزیزم کسی تا مشکل مشابه شمارو نداشته باشه درک نمیکنهمتاسفانه انقد وضعیت ازدواج و روابط زناشویی ...

آخ حرف دلم رو زدی 

دقیقا این تبعیض جنسیتی و این برخورد ضد زن و بی درکی تو کامنتها موج میزنه 

من حتی با شوهرم هم تا حدودی راجع ب این موضوعات صحبت کردم با من اینجور حرف نزده ک اینجا خانمها حرف زدن... 

آخ حرف دلم رو زدی دقیقا این تبعیض جنسیتی و این برخورد ضد زن و بی درکی تو کامنتها موج میزنه من حتی با ...

متاسفانه همینطوره 

من درکت میکنم ، شاید نه به اندازه ی شما ولی منم کمی مشکل مشابه شمارو دارم

در رابطه با همسر خودم باید بگم خصلتای خوبش مثل همسر شماست ، آزادی و احترام و عشق و...دارم ،اما انگار مردا بعد از بدست آوردن همسرشون یه خاطرجمعی خاصی پیدا میکنن خیالشون راحت میشه مخصوصا اگه چندسال از ازدواج گذشته باشه

به عبارتی ساده تر بگم خودشون ول میکنن

تا یه زمانی ممکنه برا بدست آوردن ما تلاش میکنن ،اما برای نگه داشتن سهل انگاری میکنن

همسر منم بی نهایت اعتماد داره بهم ، واقعا دلم میخواد ترس از دست دادن منو داشته باشه که نداره 

پس تلاش‌  زیادی برای باشگاه و پوشش و سبک شخصیتش نمیکنه 

قبول میکنه ،میگه تپ حق داری و فلان  اما در عمل تغییر زیادی دیده نمیشه

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه همینطوره من درکت میکنم ، شاید نه به اندازه ی شما ولی منم کمی مشکل مشابه شمارو دارمدر رابطه ...

ای بابا شوهر منم همینه ترس از دست دادن منو نداره تلاشی برای خواسته من نمیکنه بارها هم بهش گفتم 

من آدم خیانت نیستم ولی اینقدر خستم میکنه دلم میخواد برم از زندگیش بیرون

ببین خب یکم تضاد ایجاد میشه مثلا تو خیابون من خوش لباس و مرتب و  سرحال ولی شوهرم ریشهاش درومده خسته بد لباس بد فرم... هی بهش میگم تند تند ریشتو بزن بهت ریش نمیاد 

به هیکلت برس تو هنوز جوونی اگه الان ماهیچه هات تقویت نشه ده سال دیگه بدنت پیر میشه بخدا به نفع خودشم هست... 

امیدوارم یکم حرف گوش کنه حااا وقت مشاوره گرفتم شاید حرف مشاور رو گوش کنه چون واقعا رو احساس من داره تأثیر میذاره