2777
2789
عنوان

شوهرم مرد زندگیه ولی من ازش خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 2996 بازدید | 122 پست

عزیزم شما کنار همسرت آرامش داری چون مرد خوبیه

و این باعث شده که اندورفین و اکسی توسین در بدن شما ترشح بشه و حس یکنواختی بهتون دست بده

قدر این شرایط رو بدونین و تلاش کنید مشکلات رابطه رو حل کنید

مخصوصا که بچه دارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیز من همه که کامل نیستن هر کسی یه اخلاقی داره پس فردا اگه رفتی دنبال یه مردی که باهات پایه بود ...

ببین اینکه دوست دارم مرد من طور خاصی باشه ب این معنی نیست من حتما بعد شوهرم با مرد دیگه میرم و مچ میشم تو ذهنم معیارهایی دارم ک با شوهرم جور نیست خیلی هم خواستم ترمیم کنم ولی خب انگار نمیخوریم بهم

عزیزم شما کنار همسرت آرامش داری چون مرد خوبیهو این باعث شده که اندورفین و اکسی توسین در بدن شما ترشح ...

بخدا بفکر بچه دومم که اینقدر زوم نکنم رو شوهرم 😭 برای بچه دار شدن هم باهاش جنگ دارم 

فکر خیانت هیچوقت نداشتم فکر طلاق داشتم اینکارا رو هم براش کردم

مشکل ما اینه که ارزشهارو اشتباه متوجه شدیم.

ارزش و شخصیت واقعی به تیپ و لباس و هیکل نیست 

به مردانگی وفاداری چشم پاکی صداقت و کارو تلاش برای زندگیه 

اگر همسرت اینارو داره قدرشو بدون و دنبال تیپ‌و... نباش 

بعدها پشیمون میشی 

کارم با حرف استاتر نیست  کلا اگر وضعیت  خونه و آشپزخونه ویخچال و کمد لباستان و وقت دکتر دوارفتن و تفریحتون هم بجاست قدر زندگیتون بدونید . الان عکس کابینت‌های خونه جدیدم ک توی روستا هست بدلیل اینکه توی شهر پول رهن و کرایه  نداشت  رو براتون میزارم 

کارم با حرف استاتر نیست کلا اگر وضعیت خونه و آشپزخونه ویخچال و کمد لباستان و وقت دکتر دوارفتن و تف ...

عزیزی تو بازم بگو  شاید ناشکرم و یکم ب خودم بیام

بخدا گاها تو دفترم شکرگزاری میکنم ولی با یه بحث با شوهرم ازش خسته میشم

باشگاه از قبلم میرفتم از دوران مجردی کلا مدلم اینه به خودم همیشه میرسم آدم وقتی هر جا میخواد شوهرش ر ...

ببخشید راحت میگم

چطور پایه شد که بچه به دنیا بیارید؟!

شما پدر و مادر یه بچه اید

اون بچه با خودخواهی و لذت شما به دنیا اومده و باید تلاش کنید برای کنار هم بودن به خاطر اون بچه

سرنوشت بچه های طلاق رو دیدی؟

بخدا بفکر بچه دومم که اینقدر زوم نکنم رو شوهرم 😭 برای بچه دار شدن هم باهاش جنگ دارم

نه واقعا شما اصلا نباید دوباره بچه دار بشید فعلا

اول رابطه تون رو درست کنید

مگه بچه حیوان خانگیه که شما برای حل مشکلات تون بچه میارید؟!

متاسفم واقعا

دلسوزی چرا، بهش گفتی بره باشگاه یعنی نارضایتی تو نشون دادی و کاری نکرده.‌یجوری با یه لحن دیگه بهش بگ ...

بخدا ده ساله التماسش میکنم برو باشگاه من دوست دارم عضله باشی و... 

خب نمیخوای یه کاری کنی من هم میترسم هم فراری ام از دستش هم دوسش دارم چون خوبه و...

راستش خیلی ب فکر جدایی میفتم اما از عواقبش میترسم منم مث شما از اینکه شبیه هم نیستیم غصه میخورم اما من فقط ی فرقی با شما دارم ک مقایسه میکنم با مردای دیگه این بده