2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123426 بازدید | 6085 پست
سلام عزیزم خوب اعتبار ملی سقف وامش خیلی بیشتر هست نسبت به فراز بانک .میتونید اول بعد از ۲ ماه از فرا ...

مامان سبحان به دادم برسید

من نام کاربری و رمز عبور فراز بانک م فراموش کردم ولی چون شبا ش رو داشتم بهش پول زدم...

از برنامه فراز بانک فراموشی رمز زدم نوشت برات پیامک میشه اما الان دو روزه هیچ پیامکی برام نیومد بنظرت حضوری برم بانک ایران زمین درست میشه ؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام مامان سبحان خوبین میگم عزیزم برای وام 300تومانی ویپاد ثبت سامانه اسکان و املاک شده ولی چک دیجیت ...

سلام عزیزم ، باید اپلیکیشن هامون رو نصب کنید و چک دیجیتال رو اونجا نصب کنید .

من 15 تومن اعتبار اسنپ پی دارم چطوری نقدش کنم

اسنپ پی رو من راهی بلد نیستم مگر اینکه پارسیان بخرید و بفروشید. 

ولی دی جی پی رو میشه طلای دیجیتال از خود دیجی کالا بخرید و بفروشید. 

من با میلی تا حالا کار نکردم چند بار طلای آنلاین از طلای دیجیتال دی جی کالا خریدم .

سلام مامان سبحان خوبید شما از این های بانک اطلاعات دارید؟وام هم شنیدم بدون ضامن میده

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
مامان سبحان به دادم برسیدمن نام کاربری و رمز عبور فراز بانک م فراموش کردم ولی چون شبا ش رو داشتم بهش ...

عزیزم شاید حضوری برید درست بشه .

ولی فکر میکنم اگر چند بار فراموشی رمز رو بزنید براتون پیامک بیاد .

شوهرم خونه به نام خودش نداره میتونه وام بانک مسکن که ۶۵۰ هستش بگیره ؟شرایطش چجوره ؟ناگفته نمونه من خ ...

بله عزیزم برای خرید خانه جدید میتونید وام مسکن بگیرید .

وام مسکن فردی در شهرهای بزرگ ۴۰۰ میلیون به اضافه ۲۸۰ میلیون وام جعاله هست .

برای تهران ۵۰۰ میلیون به اضافه ۲۸۰ میلیون وام جعاله 

وام زوجین ۸۰۰ میلیون به اضافه ۲۸۰ میلیون 

در تهران یک میلیارد به اضافه ۲۸۰ میلیون. 

از مبالغ بالا باید حدودا یک چهارم اوراق بخرید. 

سلام مامان سبحان خوبید شما از این های بانک اطلاعات دارید؟وام هم شنیدم بدون ضامن میده

سلام عزیزم ، ممنون .

متوجه نشدم منظورتون چه وامی هست ؟

های بانک ؟ نمیدونم اصلا چی هست یا شما بد تایپ کردید ؟

عزیزم شاید حضوری برید درست بشه .ولی فکر میکنم اگر چند بار فراموشی رمز رو بزنید براتون پیامک بیاد .

چند بار میزنم فراموشی نام کاربری میگه قبلاا درخواست تون ثبت شده...بنطرتون حضوری برم بانک ایران زمین؟ شماره ای پشتیبانی چیزی داره؟

چند بار میزنم فراموشی نام کاربری میگه قبلاا درخواست تون ثبت شده...بنطرتون حضوری برم بانک ایران زمین؟ ...

بله شماره پشتیبانی داخل همون فراز بانک هست .

اگر امکان حضوری رفتن هم دارید برید بانک .

عزیزم این بانک رو میگم Hibank

عزیزم من که اطلاعی نداشتم ولی شما گفتید رفتم نگاه کردم مربوط به بانک کارآفرین هست و دیدم نوشته بدون ضامن وام میده ، احتمالا یک چیزی مثل ویپاد هست ولی دقیق دقیق نمیدونم. 

عزیزم من که اطلاعی نداشتم ولی شما گفتید رفتم نگاه کردم مربوط به بانک کارآفرین هست و دیدم نوشته بدون ...

سلام صبح بخیر قربونت برم دختر 👧 مهربون 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم