2777
2789
عنوان

باوزم نمیشه اینجا دختر متولد 87 بچه هم نزدیک یک سال داره😂😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 121 پست
کاملا موافقمدوست پسر داشتن توی سن کم نتیجه رسیدن به سن بلوغ و تحت تاثیر هورمون های بلوغه که با اگاهی ...

دقیقا

اگه مدیریت بشه اگه والدین کنار اون دختر باشن ب راحتی از اون مرحله میگذره و تازه عاقل تر هم میشه!

ولی بقول مامانم ازدواج تو سن کم واسه دختر مث اینه ی سنگ ببندی ب پاش بندازیش تو آب

هرچی تقلا کنه بیشتر میره زیر آب و راه برگشتی نداره

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
واقعا خیلی حرفاشون مسخرس صرفا چون ی دختر بقول خودشون سلیطس یا اندام بالغی داره۱۵سالگی واسه شوهردادنش ...

واقعا درسته اخه دوست پسر کجا ازدواج کردن کجا طرف بعد چند ماه از اون پسر حوصلش سر میره میفهمه سلیقش نبوده تموم میشه میره ولی مگه میشه دیگه شوهر عوض کنه تا قیامت میمونه جلو چشمش و چقدر ضربه میخوره این وسط

دوست پسر سر و کله زدن با فامیل شوهر حامله شدن فشار اقتصادی این همه مسئله ایجاد میکنه واسه طرف اخه

نهایت میشه درس زندگی ازش استفاده میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر داشتن که خیلی بدتره ولی انتخاب خودشون بوده به زور که شوهر ندادن

دوست پسر داشتن بدتر از ازدواج تو سن پایینه؟ مگه قراره همه ی دوستیا به رابطه جنسی ختم بشه که اینقدر بده؟ البته از دید بعضیا حرف زدن جنس مخالف یعنی رابطه جنسی و ما سالهاست اسیر این تفکرات مریض توی جامعه هستیم

و موضوع بعد فرمودید انتخاب خودش بوده. میفهمید کودک بودن و درک درستی از مقوله ازدواج نداشتن و تحت تاثیر هورمون بلوغ عاشق شدن و تصمیم به ازدواج گرفتن یعنی چه؟

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

اونوقت من ۱۸ ساله برنامه کودک میبینم🤣

کار درستی میکنی .

نبینم زیر ۲۴-۲۵ به ازدواج فکر کنیا

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

واقعا درسته اخه دوست پسر کجا ازدواج کردن کجا طرف بعد چند ماه از اون پسر حوصلش سر میره میفهمه سلیقش ن ...

دقیقا ما یکی از فامیلامون دختر۱۶ساله با پسر۱۸ساله باهم بودن خانواده ها فهمیدن ورداشتن اینارو عقد کردن الانم دارن طلاق میگیرن بعد چندسال

اگ میذاشتن همون راه نوجوونیشونو میرفتن خودشون بعد دوسال کات میکردن ن که مهرطلاق بخوره تو شناسنامه دوتا جوون۲۰ساله

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
متاسفانه تو نینی سایت یه قانون هست که مجردا میگن مجردی خوبه و متاهلی بده متاهلها میگن متاهلی خوبه و ...

عزیزم بله کلی دلیل هست برای کسی که میخواد تو سن پایین ازدواج کنه اما الان مسئله اینه که درحقیقت کسی که از فردی که حتی چهرش رو هم نیده فقط با یک حرف تاثیر میگیره یحتمل مشکل روحی داره

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
واقعا درسته اخه دوست پسر کجا ازدواج کردن کجا طرف بعد چند ماه از اون پسر حوصلش سر میره میفهمه سلیقش ن ...

اخ دقیقا تو این سن والدین بتونن مراقبت کنن دختره یکم عاقل باشه تهش میشه دو سه تا کافه و رستوران رفتن و چت کردن حالا اگه دیگه خیلی ار هم خوششون اومده بود فاصلشون رو حفظ نیکنن سعی و تلاش میکنن یا پیشرفت کنن یا برن دانشگاه بالای 20 هم ازدواج کنن تهش اینه دیگه کلا ذهینیت ادم بعد 20 تغییر میکنه

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
چشمممممیعنی بخوامم نه حوصله دارم نه قابلیتش رو😂

چشمت بی بلا 😊

خوبه خوبه که حوصله و قابلیت نداری فعلا 😁

من الان باردار شدم انقدر حالم بده و ترس از زایمان دارم میگم کاش میذاشتم ۲۷ سالم کع شد بعد

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تا وقتی با ادبم که خودت احترامتو نگه داری بعدش هر چی شنیدی از خودت بدون 

اینا نود درصدشون یه مشت بچه با فانتزی شوهر کردن و زایمانن وگرنه چرا تو جامعه تک و توکن ؟ تو نی نی سایت فقط انقدررر زیادن اینجا از هر ۱۰ نفر ۸ نفر بین ۱۳ تا نهایت ۲۰ سالگی ازدواج کرده و بچه داره

این روزا میگذره اما به سختی