2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123581 بازدید | 6090 پست

سلام خوبی عزیزم میگم من برای وام اعتبار ملی داخل اپلیکیشن همراه بانک ملی درخواست دادم و ۸۹ هزار تومان پول کارمزد ازم کم کرد و همه چیزم وارد کردم الان که دوباره می‌خوام وارد بشم و وامم رو پیگیری کنم و ببینم چطور شد دوباره ۸۹ هزار تومان را ازم می‌خواد 

چیکار باید بکنم دوباره پرداخت بکنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بانک پارسیان هم ۵۰ میلیون تقریبا ۲ ماه بمونه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام میده البته تقر ...

من ایران زمین حساب باز کردم کارتمم اومده فقط پول رو بزارم بمونه یا طرح خاصی داره 

سلام خوبی عزیزم میگم من برای وام اعتبار ملی داخل اپلیکیشن همراه بانک ملی درخواست دادم و ۸۹ هزار توما ...

سلام عزیزم وام رو که درخواست میدید باید همون موقع تا مرحله آخر آخر برید دیگه اگر تا مرحله آخر رفته باشید دوباره کارمزد نمیخواد .

من ایران زمین حساب باز کردم کارتمم اومده فقط پول رو بزارم بمونه یا طرح خاصی داره

نه عزیزم طرح خاصی نیست فقط باید از طریق فراز بانک حساب رو باز می‌کردید. 

۵۰ میلیون ۲ ماه بمونه میتونید ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام بگیرید البته اگر رتبه اعتباری تون c باشه فقط تا ۲۰ میلیون میتونید وان بگیرید .

ببخشید مرحله اخرش چیه من تا این مرحله تونستم برم

عزیزم این مرحله رو باید پشت سر هم بزنید تا جوابش همون موقع مشخص بشه نباید رها کنید تا بعدا جواب بیاد .

بعد از این مرحله تا آخر باید برید جلو .

نه عزیزم طرح خاصی نیست فقط باید از طریق فراز بانک حساب رو باز می‌کردید. ۵۰ میلیون ۲ ماه بمونه میتونی ...

ببخش عزیزم خیلی سوال میپرسم قسطش چقدر میشه بعد اگه همینو بزارم اعتبار ملی 23 درصد هم بهد 2 ماه 55 بهم میده ایا میتونم از ملی 55 رو بگیرم بعد با خود وام تو همون حساب بمونه دوباره روش وام بگیرم یا باید اول این 50 تسویه بش؟بعد قسط این اعتبار ملی با باز پرداخت 12 ماهه برای 50 تومن چقدره 

سلام عزیزم ، بله تاثیر داره خیلی هم زود رتبه پایین میاد .من خودم رتبه اعتباری ام a بود بعد از طرف اد ...

مرسی عزیزم 

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 

مامان سبحان عزیزم امروز برایم پیامکی اومد که سپرده شما افتتاح گردید .

و بعد پیام دیگه ای اومد اومد که

با توجه به افتتاح موفق سپرده ، لطفا با بروزرسانی  فراز بانک  از بخش فعال سازی  نسبت به تعریف نام کاربری و رمز عبور دلخواه  اقدام فرمایید 

البته من پس از بروز رسانی ، طبق معمول اکثر اپ ها کد ملی رو بعنوان ، نام کاربری و یک پسورد دلخواه وارد کردم 

ولی وقتی گزینه فعال سازی رو می زنم 

پیام عدم تطبیق می ده 

می شه لطفا راهنماییم بفرمایید 

ببخش عزیزم خیلی سوال میپرسم قسطش چقدر میشه بعد اگه همینو بزارم اعتبار ملی 23 درصد هم بهد 2 ماه 55 به ...

بله عزیزم میتونید ۵۵ میلیون بعد از ۲ ماه از اعتبار ملی وام بگیرید و دوباره بگذارید همونجا بمونه و دوباره وام بگیرید. 

حتما نباید وام قبلی تون تسویه بشه . 

مامان سبحان عزیزم امروز برایم پیامکی اومد که سپرده شما افتتاح گردید .و بعد پیام دیگه ای اومد اومد که ...

سلام عزیزم فراز بانک نام کاربری و رمز عبور رو خودش پیامک میکنه یعنی برای من و بقیه دوستان که اینطوری بوده .

حالا الان شما گزینه فراموشی رمز رو بزنید و دوباره ببینید براتون پیامک میشه یا خیر .

سلام مامان سبحان خوبی میگم بنطرتون طرح اعتبار ملی خوبه یا فراز بانک برای پنج ماه پول لازم ندارم

سلام عزیزم خوب اعتبار ملی سقف وامش خیلی بیشتر هست نسبت به فراز بانک .

میتونید اول بعد از ۲ ماه از فراز بانک وام بگیرید بعد بگذارید داخل طرح اعتبار ملی از اونجا هم وام بگیرید.