2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123581 بازدید | 6090 پست
بله فکر میکنم بشه از بانک بپرسید راهنماییتون میکنن .

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنید

من درخواست وام اعتبار ملی دادم کد ضامنام رو وارد کردم چقد طول میکشه ضامنارو بررسی کنن همش مینویسه تو صف هستن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنیدمن درخواست وام اعتبار ملی دادم کد ضامنام رو وارد کردم چقد طول میکشه ضا ...

مامان سبحان اعتبارسنجی ضامنارو انجام دادم قبول نمیکنه میگه باید بازه بازپرداخت وام باید بیشتر از ۲۴ ماه باشه یا برو بانک چیکار کنم

سلام عزیزم میشه راهنماییم کنیدمن درخواست وام اعتبار ملی دادم کد ضامنام رو وارد کردم چقد طول میکشه ضا ...

سلام عزیزم ، نباید منتظر بمانید تا تایید بشه باید اینقدر پشت سر هم دوباره این کار رو انجام بدید تا همون موقع جواب تایید ضامن ها بیاد و مراحل بعدی رو انجام بدید .

سلام عزیزم ، سامانه بام رو دوباره چند ساعت دیگه امتحان کنید رمز باید ترکیبی از حروف بزرگ و کوچک انگل ...

سلام خسته نباشید 

این صندوق افران و.. که تو تاپیک صحبت میکنین شرایطش چطوریه ؟

چطور هست 

توضیح میدین

خدایا شکرت...

سلام عزیزم ، نباید منتظر بمانید تا تایید بشه باید اینقدر پشت سر هم دوباره این کار رو انجام بدید تا ه ...

و اینکه کسی که پول خرد داره کم کم خاسته باشه طلا بخره

کدوم نوع طلا بهتره؟پارسیان یا.. 

خدایا شکرت...

سلام خسته نباشید این صندوق افران و.. که تو تاپیک صحبت میکنین شرایطش چطوریه ؟چطور هست توضیح میدین

سلام سلامت باشید .

صندوق افران یک صندوق درآمد ثابت هست که داخل بورس مثل سهام خرید و فروش میشه .

ولی سودش از سپرده های بانکی بیشتر هست حدودا ۳۶ درصد سالیانه هست .

و اینکه کسی که پول خرد داره کم کم خاسته باشه طلا بخرهکدوم نوع طلا بهتره؟پارسیان یا..

پارسیان خوب هست و همینطور میتونید از داخل بورس نمادهای صندوق طلا که با قیمت طلا بالا میرن مثل طلا یا عیار و کهربا و .... رو بخرید .

پارسیان خوب هست و همینطور میتونید از داخل بورس نمادهای صندوق طلا که با قیمت طلا بالا میرن مثل طلا یا ...

نقد شوندگی هم دارن؟

عیار خوبه؟برای پول خرد مث۵۰۰/۱۰۰۰۰۰۰

خدایا شکرت...

نقد شوندگی هم دارن؟عیار خوبه؟برای پول خرد مث۵۰۰/۱۰۰۰۰۰۰

بله عزیزم نقد شوندگی خوبی دارن از ۱۰۰ هزار تومان به بالا از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۲ تا ۶ بعد از ظهر میشه خرید و فروش کرد .

بله عزیزم نقد شوندگی خوبی دارن از ۱۰۰ هزار تومان به بالا از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱۲ تا ۶ بعد از ...

من برای اولین بار اپ میلی رو نصب کردم یک تومن زدم 

اپش خوبه ؟

خدایا شکرت...

سلام مامان سبحان خوبین میگم عزیزم برای وام 300تومانی ویپاد ثبت سامانه اسکان و املاک شده ولی چک دیجیت ...

سلام 

عزیزم این وام چیه چجوریه شرایطش

مسکن اولی ها میتونن بگیرن؟