2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 123581 بازدید | 6090 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام روزتون بخیر ببخشید به غیر از وام مسکن و وام مستأجری چه وام دیگه ای میتونم بگیرم؟؟

سلام صبح شما هم به خیر .

الان همه بانک‌ها تقریبا طرح های خوبی دارن برای وام ولی خوب همه شون سپرده گذاری لازم دارن .

میشه یکم بیشتر توضیح بدید ک چجوری باید دنبالش برم وبگیرم

برای وام دی جی پی اپلیکیشن دی جی کالا و برای وام اسنپ پی اپلیکیشن اسنپ رو نصب میکنید بعد گزینه دریافت وام یا اعتبار داره .

اونجا وقتی روی اون گزینه هستید طرح هایی برای وام وجود داره که سقفش ۱۰۰ میلیون هست بعد از اعتبار سنجی مشخص میشه میتونید بگیرید یا خیر اگر اعتبارسنجی مشکلی نداشت میتونید بقیه مراحل رو انجام بدید و یا پرداخت هزینه زیر ساخت و البته دادن چک صیادی ( بعضی مواقع طرح با سفته الکترونیک ) هست وام براتون فعال میشه .

البته این ۲ تا وام برای خرید از اسنپ و دی جی کالا و یک سری فروشگاه ها هست ولی میتونید از طریق خرید از طلاسی یا طلای دیجیتال دی جی کالا نقدش کنید .

دیگه به هر حال اون پول برای این هست که سپرده نمی‌خوان بگذارید .

عزیزم میدونید چقدره هزینه خرید اعتبار؟

قبل از اینکه آدمایِ عوضیِ زندگیتون شمارو سرِ عقل بیارن، خودتون سرِ عقل بیاید... جرئت کنید... قبل از اینکه بهتون ضربه های بیشتری بزنن، حذفشون کنید❤

عزیزم من قبلا یه وام برایند25 تومنی گرفتم که ماه بعد قسط آخرشه الان نمیشه یه وام برایند جدید بگیرم؟ اخه گفتن میشه ولی وقتی میرم میبینم فقط میتونم قسط بدم وام جدید چیزی نزده