2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 124075 بازدید | 6109 پست

سلام مامان سبحان،عزیزم یه سوال دارم من بانک ملی قبلا حساب نداشتم حضوری رفتم شعبه گفتن افتتاح حساب  اینترنتی ئه، با نرم افزار بام همه مراحل رو رفتم تو مرحله کارمزد جهت افتتاح حساب میگه باید از یک حساب پول برداره ولی خب من حساب ملی ندارم و گزینه انتخاب حساب تو منو حساب ها جهت برداشت برای من غیر فعاله

میشه راهنمایی م کنی باید چطور این مرحله رو انجام بدم آخه بانک حضوری م جواب نمیده تلفن پشتیبانی م ندارم و اون شماره م که زده برای پشتیبانی دائم اِشغاله 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم ، الان شما حدودا ۶۴ درصد از حقوقتون رو دارید قسط میدید ولی خوب اگر حقوقتون کم یا زیاد بشه ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم من میخاستم کلا یاد بگیرم ک اگه قسط ها کم و زیاد شد یاد داشته باشم ـ

و اینکه میخام کلا روی ۲۸تومن درصد بندی کنم ولی بلد نیستم چه جوری؟؟؟ 

میشه بهم یاد بدین ک چطور اون ۶۴درصد به دست آوردین و مابقی پول ک میمونه چطور درصد بندی کنم 

ممنون از لطفتون 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻

عزیزم رتبه اعتباری شما چند بود وام به سفته بهت تعلق گرفت؟من با رتبه اعتباری a3 با سفته بهم نداد وام ...

من رتبه اعتباریم a1هست تا 100 میلیون با سفته بهم وام میده ولی فعلا دارم جاهای دیگه وام میگیرم اینو گذاشتم اگه خیلی مجبور شدم

مامان سبحان عزیز من الان 60 تومن دارم که گذاشتم ویپاد به نیت 45000 سکه که 50 تومن وام بردارم ولی احساس میکنم خیلی کند امتیاز میده فراز بانک رو افتتاح حساب کردم کارتش هم اومده خواستم 50 بزارم که بعد 2 ماه 50 بگیرم ولی یکی از دوستام گفت ایران زمین بانک ورشکسته است چطور اعتماد میکنی حالا واقعا موندم چکار کنم ایا معتبره؟ و اینکه ایا بانک دیگه هست که با سرعت مثل ایران زمین وام بده

سلام عزیزم بله کنترل داره مرحله آخر البته قبل از امضای قرارداد وقتی اطلاعات خودتون و ضامن رو وارد کر ...

خطا نداد خودم امضا زدم وضعیت شد منتظر امضای ضامنین :D البته مجموع دو وام من الان میشه ۷۰۴ تومن خیلی بالاتر از سقفش نیست. شاید بعد از تایید ضامن ها خطا بده نمیدونم. حالا تا اخر میرم ببینم جریان چیه. شاید یه باگه که تو هر درخواست میشه تا سقف ۷۰۰ زد :D

خطا نداد خودم امضا زدم وضعیت شد منتظر امضای ضامنین :D البته مجموع دو وام من الان میشه ۷۰۴ تومن خیلی ...

البته وام اولم اعتبار ملی ۱۴ درصد بود وام دومم اعتبار ملی ۲۳ درصد. شاید رو هر درصد میشه تا ۷۰۰ گرفت یا لااقل باگش مربوط به این حالت باشه

ممنونم گلم الان بک هفتس ضامنم امضا زده نوشته توسط کارشناسان بررسی بشه هنوز جوابش نیومدهممکنه ضامنم ر ...

آخه رتبه اعتباری ضامن همون اول مشخص میشه .

مورد اولی بود چنین چیزی شنیدم چون همون لحظه تایید میشه همه چی

به نظرم از پشتیبانی حتما دلیل رو پیگیری کنید شماره ۱۶۷۹

عزیزم رتبه اعتباری شما چند بود وام به سفته بهت تعلق گرفت؟من با رتبه اعتباری a3 با سفته بهم نداد وام ...

من رتبه اعتباری ام b1 هست ، شاید کلا شرایط وام با سفته الان نیست چون همیشه با سفته نیست من ۲ دفعه قبلی رو با چک صیادی گرفته بودم .

سلام مامان سبحان،عزیزم یه سوال دارم من بانک ملی قبلا حساب نداشتم حضوری رفتم شعبه گفتن افتتاح حساب ا ...

سلام عزیزم نمیدونم واقعا چون خودم اولین حسابم حضوری بوده ، شماره ۱۶۷۹ پشتیبانی خوبی داره شبانه روزی هست ساعت خلوت زنگ بزنید جواب میدن . 

سلام عزیزم خیلی ممنونم من میخاستم کلا یاد بگیرم ک اگه قسط ها کم و زیاد شد یاد داشته باشم ـ  و ...

سلام عزیزم اون ۶۴ درصد رو که از طریق جدول تناسب به دست آوردم. 

ولی بقیه پولتون رو خوب بستگی به شرایط خودتون باید درصد بندی کنید مثلا ۵۰ درصد خورد و خوراک یا ۱۰ درصد تفریح و ....

معصومه جون چون خودشون از این روش استفاده می‌کردن دقیق تر می‌دونستن. 

جدول تناسب رو عکس گرفتم براتون میفرستم .

مامان سبحان عزیز من الان 60 تومن دارم که گذاشتم ویپاد به نیت 45000 سکه که 50 تومن وام بردارم ولی احس ...

عزیزم بانک پارسیان هم ۵۰ میلیون تقریبا ۲ ماه بمونه ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۱۲ ماهه وام میده البته تقریبا حدود ۵۵ میلیون باید ۲ ماه بمونه .

من که داخل همون ایران زمین گذاشتم البته طرح ۱۵ روزه رو و وام گرفتم. 

البته وام اولم اعتبار ملی ۱۴ درصد بود وام دومم اعتبار ملی ۲۳ درصد. شاید رو هر درصد میشه تا ۷۰۰ گرفت ...

نه فکر نمی‌کنم ، الان شما قسط هایی که دادید رو هم کم کردید بعد جمع وام رو میگید میشه ۷۰۴ میلیون؟

چون هر چند تا قسط هم داده باشید از سقف وام کم میشه .