2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 124075 بازدید | 6109 پست
عزیزم سلامبا اجازه مامان سبحان عزیز❤️ که یک تایپک ارزشمند برامون درست کردن، اینو بگم خدمتتون❤️۱۸ رو ...

خیلی ممنونم عزیزم که براشون توضیح دادی .

من خودم چون خرجی خانه با همسرم هست البته بنده هم خیلی خرج میکنم ولی برای خورد و خوراک و خرج های اصلی همسرم خرج میکنه دیگه زیاد فکرم رو درگیر درصد بندی نمی‌کنم. 

اتفاقا کار خوبی کردی نوشتی عزیزم تا دوستمون یا دوستان دیگه استفاده کنند . 

بله میتونید البته وام فوری هم نیاز به سپرده گذاری داره فقط ضامن نمیخواد .

عزیزم شما میدونید امتیاز دهی انک مهر چجوری هست؟برای وام 50 تومنی چه مبلغ و چه مدت باید سپرده بگذارم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم شما میدونید امتیاز دهی انک مهر چجوری هست؟برای وام 50 تومنی چه مبلغ و چه مدت باید سپرده بگذارم؟

۵۰ میلیون حدودا ۸ ماه الی ۹ ماه باید بمونه تا ۵۰ میلیون با بازپرداخت ۲۴ ماهه بتونید وام بگیرید. 

عزیزم سلامبا اجازه مامان سبحان عزیز❤️ که یک تایپک ارزشمند برامون درست کردن، اینو بگم خدمتتون❤️۱۸ رو ...

خداااااا خیرت بده عزیزم خدا اموات تون رو. بیامرزه ک اینقدر وقت گذاشتی و تمیز توضیح دادی ممنونم واقعا ازت🥰🥰🥰🥰

من خرج کرد رو همبشه مینویسم پلی هفته ای نکردم ک بدون چقدر خرج هر ماه مون میشه از همین شنبه انشالله شروع میکنم حتماااا👌👌

و اینکه ما پولمون خرد خرد و روزمزد هستش و باید برنامه ریزی. کنم ک همه چی درست باشه و برای چیزی کم نیارم

و اینکه شما برای باکس بندی از برنامه بلو استفاده میکنید🫣🫣

مممنونم از شما و. مامان سبحان عزیز برای تاپیک خوبشون خدا خیرشون بده

خداااااا خیرت بده عزیزم خدا اموات تون رو. بیامرزه ک اینقدر وقت گذاشتی و تمیز توضیح دادی ممنونم واقعا ...

عزیزدل خواهش میکنم😍

ممنون از دعای خیرت🥹

امیدوارم خدا برات بسازه😘 

بله از بلو استفاده میکنم

بعد از هربار برداشت از حساب

یا واریز به حساب

جایی یادداشت میکنم که این پول از کجا اومد

و یا برای چه موضوعی از حساب برداشت شد.

من خرج رو دو هفته دوهفته جدا کردم

یعنی خرج هفته ۱ و ۲ جداست

خرج هفته ۳ و ۴ جدا

واقعا به خرجم نظم میده این کار.

عزیزدل خواهش میکنم😍ممنون از دعای خیرت🥹امیدوارم خدا برات بسازه😘 بله از بلو استفاده میکنمبعد از هرب ...

ممنون عزیزم لطف کردین.... فقط یه سوال ۲۸تومن هجده در بیاد میمونه ۱۰چطور ۳۶درصد دیگه رو روی این ده میلیون باقی مانده درصد بندی کنم😁😁😁😁

چیزیش نمیمونه ک بخام دیگه درصد بندی کنم

ممنون عزیزم لطف کردین.... فقط یه سوال ۲۸تومن هجده در بیاد میمونه ۱۰چطور ۳۶درصد دیگه رو روی این ده می ...

عزیزم هزینه های ماه های قبل رو داری؟

اونا رو باید چک کنی، ببینی از پس هزینه ها برمیای یا نه؟

ده تومن واقعا کمه مخصوصا اگر تهران باشی میدونم که کم میاری

وام چند تومنی گرفتی؟ چه درصد سودی؟

پول وام دستته یا دادی برای خرید چیزی؟

عزیزم هزینه های ماه های قبل رو داری؟اونا رو باید چک کنی، ببینی از پس هزینه ها برمیای یا نه؟ده تومن و ...

آره هزینه هاش رو دارم ولی جمع نزدم گفتم از شنبه انشالله بنویسم مثل شما هفته اول و دوم تا دستم بیاد

هجده تومن تومن کل اقساطم هستش... و پول وام و قرعه هستند ک همه دادم به خونه ای ک الان شکرخدا توش زندگی میکنیم. شهرستانیم خوشبختانه

آره هزینه هاش رو دارم ولی جمع نزدم گفتم از شنبه انشالله بنویسم مثل شما هفته اول و دوم تا دستم بیادهج ...

مبارک باشه عزیزم😍

به نظرم  تو تاپیک مدیریت مخارج سوالت رو بپرس

اینجا در مورد وام هست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13549141/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-درآمدها-و-نحوه-بهتر-پس-انداز-کردن-و-نکات-مهم-خانه-داری-۳?page=6313

اونجا احتمال داره افرادی باشن که تجربه مشابه دارن

سلام عزیزم خوبی

ی سوال 

اینکه ما ضامن کسی بشیم طرف قسط هاش به موقع نده تو رتبه اعتباری ما تاثیر داره؟؟

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
سلام عزیزم خوبیی سوال اینکه ما ضامن کسی بشیم طرف قسط هاش به موقع نده تو رتبه اعتباری ما تاثیر داره؟؟

سلام عزیزم ، بله تاثیر داره خیلی هم زود رتبه پایین میاد .

من خودم رتبه اعتباری ام a بود بعد از طرف اداره مون چند سال پیش یک وام دادن که ضامن همکارم شدم بعد اداره یک قسمتی از یک قسط رو زمان جنگ از فیش همکارم کم نکرده بود تازه نه کل قسط یک مقدار خیلی کم .

بعد رتبه اعتباری من b شد. 

تازه من متوجه شدم از روی گزارش اعتبارسنجی و سریع دنبالش رو گرفتم و درست شد ولی رتبه اعتباری من بعد از چند ماه هنوز b هست .

سلام عزیزم ، بله تاثیر داره خیلی هم زود رتبه پایین میاد .من خودم رتبه اعتباری ام a بود بعد از طرف اد ...

چجوری میاد بالا حالا با کارت جاری کار کنیم زودتر میاد بالا یا قرض الحسنه؟بعد اگه وام برداریم و سر تاریخ قسط واریز کنیم چی میاد بالا یا نه؟

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤

عزیزان یه سوال کسی جدیدا از بانک ملی وام کارت اعتباری گرفته؟منظورم از بام نیستا از داخل شعبه میخوام بدونم از وقتی ضامن امضا میزنه و پرونده تکمیل میشه چقدر طول میکشه کارت به دستمون برسه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
چجوری میاد بالا حالا با کارت جاری کار کنیم زودتر میاد بالا یا قرض الحسنه؟بعد اگه وام برداریم و سر تا ...

عزیزم رتبه اعتباری با پرداخت به موقع اقساط و گردش حساب بالا حالا نوع حسابش فرق نمیکنه بالاتر میره ولی خوب زمان میبره .