2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101829 بازدید | 5346 پست
سلام عزیزمممنون از تاپیک خوبتمن میخوام ویپاد وام بگیرم پول گذاشاتم ک سکه جمع کنمرتبه ایرانیانم c2هست ...

سلام عزیزم باید قسط معوق نداشته باشید و گردش حسابتون بالا باشه، شاغل بودن هم موثر هست و اینکه رتبه اعتباری دیر بالا میره .

فقط با رتبه اعتباری c هم میشه وام بگیرید باید وام برآیند چک یار رو بگیرید و به عنوان ضمانت چک الکترونیکی ثبت کنید .

ی سوال دیگه هم داشتمبرای وام ازدواج چندتا ضامن لازمه؟کدوم بانک بهتره؟

معمولا حداقل ۲ تا ضامن لازم هست باز بستگی به رتبه اعتباری خودتون و همینطور رئیس شعبه داره .

اصلا معلوم نیست کدوم بانک‌ها زودتر وام میدن ولی بانکهای خصوصی میگن سریع تر وام رو میدن .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان سبحان عزیز یه سوالبرای طرح اعتبار ملی حتما باید به بانک مراجعه کنیم برای پول خوابوندن یا همین ...

عزیزم از طریق سامانه بام تمام مراحل انجام میشه اصلا نیاز به بانک رفتن نیست .

سلام عزیزم تازگی حساب جاری اینجوری شده؟قدیما راحت میرفتیم بانک جاری باز میکردیم که من چند روز پیش رف ...

سلام عزیزم حساب جاری رو شاید براتون باز کنند ولی دسته چک همینطوری بهتون نمیدن .

دوتا لازمه داداش من تازگی گرفت بانک ملی خیلی راحت و زود بهش دادن وامشم ۷۰۰ تومنی بود میگه روزی که ضا ...

یعنی ۲تا برامن

۲تا برا همسرم؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
سلام عزیزم باید قسط معوق نداشته باشید و گردش حسابتون بالا باشه، شاغل بودن هم موثر هست و اینکه رتبه ا ...

وام برآیند انگار خیلیا خواستن بگیرن ولی چون رتبشون cبوده نتونستن

شرایط گرفتن چک الکترونیکی چجوریه؟

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
معمولا حداقل ۲ تا ضامن لازم هست باز بستگی به رتبه اعتباری خودتون و همینطور رئیس شعبه داره .اصلا معلو ...

۲تا برا من و ۲تا برا همسرم؟

وام برآیند انگار خیلیا خواستن بگیرن ولی چون رتبشون cبوده نتونستنشرایط گرفتن چک الکترونیکی چجوریه؟

یک سامانه ای هست به نام هامون که اونجا باید ثبت کنید چک ها رو و یک احراز هویت و ضبط ویدئو کال هم داره .

ممنون که جواب دادین .اون پولی که میریزم دیگه نباید بردارم ؟

خواهش میکنم عزیزم ، میتونید هر وقت خواستید بردارید هر چند روز که داخل حساب بمونه همونقدر میانگین براتون حساب میشه .

سلام برای وام های پشتوانه ویپاد 

من با کارت ویپادم معمولا هفته ای ۵ میلیون اینا باهاش جابه جا میکنم ولی پول زیاد توش نمی‌مونه و تازه دو ماهه گرفتمش

الان چند باره وام یک میلیونی رو میگیرم و خیلی زود تسویه میکنم 

سکه هام هم خوبن 

ولی دو میلیونی باز نمیشه میگن بهبود رفتار مالی 

چرا اینطوریه ؟

رتبه اعتباریم هم C2 است 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

عزیزم در مورد گر.دونه بانک ملت چیزی میدونید من کارت این طرح گرفتم ۵ میلیون توش باشه هر ماه قرعه کشی می‌کنن برای وام  درسته ؟

در مورد وامی که میده میدونید چیزی 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
یعنی ۲تا برامن۲تا برا همسرم؟

اره دیگه ولی میتونین همون دوتارو برا هردوتونم استفاده کنین اگه سقف ضمانتشون زیاد نباشه معمولا تا پنج تا رو قبول میکنن 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤