2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101918 بازدید | 5349 پست
سلام خوبی امتیاز دریافت وام رو از کدوم بانک می‌تونم خریداری کنم به چه قیمته تو خود بانک می‌فروشن مثل ...

سلام عزیزم ، از یک سری کانال ها یا کافی نت ها یا دفترهای فروش وام میتونید بخرید. 

خود بانک نمی‌فروشه .

امتیاز وام های بانک مهر ، رسالت ، مهربانی بانک ملی ، سپه قابل خرید هستن ، قیمت هم برای بازپرداخت ۱۲ ماهه هر ۱۰۰ میلیون حدود ۱۷ تا ۲۰ میلیون هست . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان

من ی مبلغی گذاشتم بانک ملی دوماه گذشته

الان بخوام وام بگیرم از کدوم قسمت بام میتونم اقدام کنم؟

چون انگار یک سری وام از پیش تعیین شده داره

من اونا رو نمیخوام

چکار کنم

برم بانک بنظرتون؟

تقریبا ۲۹۰دارم تو حسابم

سلام یه بانک که حساب جاری بهتری داشته باشه بنظرتون کدومه بگیرم

بعد برای حساب جاری حتما باید مبلغ بالا داشته باشم ؟

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام یه بانک که حساب جاری بهتری داشته باشه بنظرتون کدومه بگیرمبعد برای حساب جاری حتما باید مبلغ بالا ...

سلام عزیزم ، حساب جاری رو معمولا باید بانکی باز کنید که یا حساب حقوقی داشته باشید یا گردش حسابتون بالا باشه و رئیس شعبه بابد موافقت کنه .

خواهش میکنم عزیزم .

سلام عزیزم من میخام وام. 23درصد. اعتبار ملی رو بگیرم.  حساب اعتبار ملی کوتاه مدت دارم .

تو همین حساب باید پول بزنم برا امتیاز یا باید یه حساب دیگه باز کنم. . ممنونم  از راهنمایی هاتون 

سلام عزیزم من میخام وام. 23درصد. اعتبار ملی رو بگیرم. حساب اعتبار ملی کوتاه مدت دارم .تو همین حساب ...

سلام عزیزم ، بله به همون حساب کوتاه مدت اعتبار ملی پول واریز کنید بعد از یک ماه میتونید برید روی درخواست تسهیلات و امتیاز وام رو ببینید .

سلام عزیزم

ممنون از تاپیک خوبت

من میخوام ویپاد وام بگیرم پول گذاشاتم ک سکه جمع کنم

رتبه ایرانیانم c2هستش

۵۴۴

چیکارکنم برسه ب b؟چقد طول میکشه؟

مثل اینکه رتبه فقط بایدaیاb باشه

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
سلام عزیزم ، از یک سری کانال ها یا کافی نت ها یا دفترهای فروش وام میتونید بخرید. خود بانک نمی‌فروشه ...

مامان سبحان عزیز یه سوال

برای طرح اعتبار ملی حتما باید به بانک مراجعه کنیم برای پول خوابوندن یا همین که بام رو داشته باشیم وکارت بانک ملی کافیه و میشه بقیه مراحل از طریق بام انجام داد ؟

سلام عزیزم ، حساب جاری رو معمولا باید بانکی باز کنید که یا حساب حقوقی داشته باشید یا گردش حسابتون با ...

سلام عزیزم تازگی حساب جاری اینجوری شده؟قدیما راحت میرفتیم بانک جاری باز میکردیم که من چند روز پیش رفته بودم بانک رفتم پیش اقای رییس بعد کد ملی اینامو گرفت گفت چرا حساب قرض الحسنه داری جاری باز کن قرض الحسنه بدرد نمیخوره که منم میخواستم شنبه برم باز کنم نمیشه یعنی؟گردش حساب اینا ندارم من 

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
ی سوال دیگه هم داشتمبرای وام ازدواج چندتا ضامن لازمه؟کدوم بانک بهتره؟

دوتا لازمه داداش من تازگی گرفت بانک ملی خیلی راحت و زود بهش دادن وامشم ۷۰۰ تومنی بود میگه روزی که ضامنا امضا زدن همون روز واریز شد

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤