الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام یه بانک که حساب جاری بهتری داشته باشه بنظرتون کدومه بگیرم
بعد برای حساب جاری حتما باید مبلغ بالا داشته باشم ؟
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
سلام عزیزم ، از یک سری کانال ها یا کافی نت ها یا دفترهای فروش وام میتونید بخرید. خود بانک نمیفروشه ...
مامان سبحان عزیز یه سوال
برای طرح اعتبار ملی حتما باید به بانک مراجعه کنیم برای پول خوابوندن یا همین که بام رو داشته باشیم وکارت بانک ملی کافیه و میشه بقیه مراحل از طریق بام انجام داد ؟
سلام عزیزم ، حساب جاری رو معمولا باید بانکی باز کنید که یا حساب حقوقی داشته باشید یا گردش حسابتون با ...
سلام عزیزم تازگی حساب جاری اینجوری شده؟قدیما راحت میرفتیم بانک جاری باز میکردیم که من چند روز پیش رفته بودم بانک رفتم پیش اقای رییس بعد کد ملی اینامو گرفت گفت چرا حساب قرض الحسنه داری جاری باز کن قرض الحسنه بدرد نمیخوره که منم میخواستم شنبه برم باز کنم نمیشه یعنی؟گردش حساب اینا ندارم من
میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤