2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 99841 بازدید | 5276 پست
سلام . من حساب پاسارگاد دارم ولی حساب ویپاد ندارم . الان هم یه مبلغ کمی پول نیاز دارم گفتم اگر بشه و ...

سلام ویپاد رو باید جداگانه نصب کنید و حساب باز کنید .

اون وام های پلکانی ویپاد هست که از یک میلیون شروع میشه و بله میشه نقدش کرد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام . من برای وام مهربانی کد ملی ضامن رو وارد کردم نوشت شما در صف تایید گزارش هستید. ۶ تومن هم کم ش ...

سلام عزیزم هر سری ۶ تومان کم نمیشه باید پشت سر هم این کار رو انجام بدید تا جوابش همون موقع بیاد .

۶ تومان اگر اضافه تر کم بشه برمیگرده .

دوستان من میخام حساب بانکی باز کنم از کدوم بانک بگیرم بهتره که از این وام های کوچولو کوچولو هم بهم ب ...

ویماد خوبه انلاین هم هست افتتاح حساب هم رایگان 

خواستی کدمعرف منو بزن ممنونم 

CP7422

سلام . من حساب پاسارگاد دارم ولی حساب ویپاد ندارم . الان هم یه مبلغ کمی پول نیاز دارم گفتم اگر بشه و ...

اره میشه نقد کرد فقط یک میلیون اول باید کارت بکشی همین 

کارتت دستت رسید یک میلیون میده

خواستی افتتاح کنی ممنون کدمعرف منو بزنی

CP7422

می‌گویند حساب هم بین ۳ تا ده باشه تا سه ماه بلوبانک ۱۰ تومن وام میده همینکه قسط ها تموم شد باز ۱۰ فعال میشه 

یاد افتتاح حساب رایگان برنامه اش نصب کنید انجام بدید ممنون کدمعرفرمنو بزنید 

کدمعرف

NRIGMA

اگه ثبت نام کنیم کی وام میدن بهمون

ویپاد کارت بیاد برای پشتوانه که  پلکانی هست یک میلیون فعال میشه 

بلوبانک باید سه ماه صبرکن اما بعد س ماه وام اول ک فعال شد تموم شد سریع وام دوم فعال میشه

راستی برای وام های کوچیک زیپادهم هست 

زیپاد هم همون ویپاد منتها ب این سن های بچه ها ۷ تا ۱۸ سال 

تسهیلات تا ده میلیون تومان هستش 

خواستید برای بچه هاتون افتتاح حساب کنید مزایا داره مثلا ی قسمت قلک  پدرومادر میتونند مدیریت کنند کارت های متنوع ب اسم بچه ها میاد 

.کدمعرف منو بزنید ممنونم

کدمعرف 

43086925

سلام ویپاد رو باید جداگانه نصب کنید و حساب باز کنید .اون وام های پلکانی ویپاد هست که از یک میلیون شر ...

عزیزم سلام 

من تا مرحله ی شش  خوان رستم وام  ویپادو رفتم 😂😂

الان مرحله کد پستی هست 

نمی‌دونم کد پستی مون چنده. 

نمی‌دونم اصلا داریم یا نه 

البته اول یه کد پستی دادم رو قبض آب بود به اسم یکی دیگه 

باید همونو دوباره بدم ؟؟؟؛

بعد این مرحله دیگه چه مرحله ای هست ؟؟ 

درست بشه وامو کی میدن ؟؟