2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101372 بازدید | 5335 پست
ویپاد چی؟من اصلا وارد نیستم تازه افتتاح حساب کردم وام های پشتوانه رو بگیرم؟بذارم سر ماه بپردازم؟

ویپاد هم خوب هست میتونید قسطی هم تسویه کنید و وام برآیند رو هم میتونید بگیرید. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مامان سبحان کارگزاری مفید طرح حامی برای هر صد میلیون دقیقا چقدر سود میده؟و اینکه میشه اعتبار تا ...

سلام فکر میکنم حدودا ماهی ۲ میلیون و ۴۰۰ سود بده .

اعتبار تارا رو فکر نمی‌کنم بشه نقد کرد .

سلام کسی می‌دونه در حال حاضر میشه یه قسمتی از سهام عدالت رو فروخت یانه ؟

دوستم پارسال ۳۰ درصدشو ۱۵ تومن فروخته 

میخواستم بدونم در حاضر هم میشه فروخت 

اگه آره کجا برم برای فروش 

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 
سلام کسی می‌دونه در حال حاضر میشه یه قسمتی از سهام عدالت رو فروخت یانه ؟دوستم پارسال ۳۰ درصدشو ۱۵ تو ...

سلام فکر نمی‌کنم الان بشه .

پارسال هم بعید میدونم میشد این کار رو انجام داد .

من خودم ۵۰ درصدش رو سال ۹۹ فروختم حدودا ۱۱ میلیون. 

اون موقع سامانه داشت برای فروش ولی از سال ۹۹ به بعد من که جایی اطلاعیه ای برای فروش ندیدم .

سلام فکر میکنم حدودا ماهی ۲ میلیون و ۴۰۰ سود بده .اعتبار تارا رو فکر نمی‌کنم بشه نقد کرد .

مامان سبحان جون الان از دوستم پرسیدم گفت ک اداره گفته اگه میخوای انتقالی بگیری نمیتونی وامو بگیری 

همین وامی ک جدیدا بخشنامه اش اومده ۱۰۰ تومن ، ۱۲ درصد ، ۳۶ ماهه 

اینو از صندوق رفاه اداره ها میدن یا بانک ؟ 

اگه بانکه چ بانکی 

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)
مامان سبحان جون الان از دوستم پرسیدم گفت ک اداره گفته اگه میخوای انتقالی بگیری نمیتونی وامو بگیری هم ...

عزیزم اون وام برای بانک ملی هست و تا اونجا که من میدونم مشکلی نیست ، اون وام قرعه کشی بوده نمیدونم والله اداره شاید میخواد به یک نفر دیگه بده .

و البته شاید هم اطلاعات من ناقص هست و باید تسویه کنه ولی بعید میدونم .

هم از نظر امتیاز دهی کمی بهتر هست و هم اینکه رسالت سفته الکترونیک هم میخواد .

خب مهربانی هم ضامن میخواد حالا ما اینقدر بدهی داریم هرچی وام بگیریم کمه از همه بانک‌ها میگیریم  

عصری زنگ زدم پشتیبانی گفت تا ۷۲ ساعت دیگه واریز میشه .....ان شاءالله   

خدایا شکرت  
ویپاد هم خوب هست میتونید قسطی هم تسویه کنید و وام برآیند رو هم میتونید بگیرید.

احساس میکنم با کارمزدایی که کم میکنه گرفتنش به صرفه نیست ..شایدم چون باهاش کار نکردم اینجوری فکر میکنم.

بعدم اینکه نمیدونم وام میگیرم زود بپردازم تا پله بعدی باز بشه یا نه تا سر ماهش صبر کنم 

در حقیقت نمیدونم با این وام چیکار کنم  

خدایا شکرت  
سلام فکر میکنم حدودا ماهی ۲ میلیون و ۴۰۰ سود بده .اعتبار تارا رو فکر نمی‌کنم بشه نقد کرد .

مامان سبحان صندوق ثابتی هست که هم مطمئن باشه هم سوددهی بیشتر از حامی باشه ؟به سودش نیاز دارم ماهانه

سلام . من حساب پاسارگاد دارم ولی حساب ویپاد ندارم . الان هم یه مبلغ کمی پول نیاز دارم گفتم اگر بشه وام ویپاد بگیرم . 

ویپاد اگر اشتباه نکنم یه مبلغ کمی بدون سپرده گذاری وام میده درسته ؟

میشه لطف کنید توضیح بدیم ببینم چطوره ؟ 

معمولا چقدره مبلغش؟

و اینکه میشه نقدش کرد؟

عزیزم اون وام برای بانک ملی هست و تا اونجا که من میدونم مشکلی نیست ، اون وام قرعه کشی بوده نمیدونم و ...

درسته ، چون تعداد زیادی اسم نوشته بودن قرعه کشی کردن 

ممنونم عزیزم ❤️

لاااااایک نکن، تو رو ارواح هر کی دوست داری لایک نکن. لایک کنی فحش میدم😁 ( یه دختر مردادی ام😍🕊️)

سلام . من برای وام مهربانی کد ملی ضامن رو وارد کردم نوشت شما در صف تایید گزارش هستید. ۶ تومن هم کم شد از حساب . دوباره کد ملی ضامن رو زدم دوباره ۶ تومن دیگه کم شد و همون پیعام رو داد الان چکار کنم؟ نمیشه که هر سری ۶ تومن کم میشه نتیجه هم اعلام نمیکنه