2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101552 بازدید | 5341 پست
عزیزم سلام من تا مرحله ی شش خوان رستم وام ویپادو رفتم 😂😂الان مرحله کد پستی هست نمی‌دونم کد پستی ...

برگرد عقب کد دعوت موو بزن 😂😂

CP7422

اره کدپستی رو قبض ها هست دم خونتون هم داخل خونه ی کادر ابی رنگ وصل کردند کدپستی نوشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگرد عقب کد دعوت موو بزن 😂😂CP7422اره کدپستی رو قبض ها هست دم خونتون هم داخل خونه ی کادر ابی رنگ و ...

حیف که نمیشه دیگه 😂😂

دیگه در مورد برگشت حرفشو نزن 

حالا زدم ببینم چی میگه 

درست بهش سریع وامو واریز میکنند ؟

بعد این مرحله مرحله دیگه داره ؟😶

سلام دوستان وام اعتبار ملی من بلاخره واریز شد

ممنونم از مامان سبحان که واقعا تمام سوالام رو با حوصله جواب داد 

و ممنون از فرزانه جون که پیشنهاد تغییر ضامن رو دادن برای اینکه اقساط وام کمتر باشه و مشکل منم حل شد

خدایا شکرت  
سلام دوستان وام اعتبار ملی من بلاخره واریز شدممنونم از مامان سبحان که واقعا تمام سوالام رو با حوصله ...

سلام عزیزم میشه بپرسم شما شاغل هستین یا خانه دار ؟ 

اعتبار ملی برای صامن خیلی اذیت میکنه ؟ 

صامن باید حتما کارمند رسمی باشه ؟ 

من امروز حساب اعتبار ملی باز کردم میخوام سپرده کنم تا قبل عید وام بگیرم ولی میترسم سپرده کنم سر شاغل بودن و ضامن اذیت کنن . میخوام به اسم خوم بگیرم که همسرم ضامنم بشه . ضامن فقط همسرم رو دارم قبولش نکنن ضامن دیگه ای ندارم.

سلام مامان سبحان جان یادته گقتم ناما از سرپرستی بردم شعبه گفتن طبق ضوابط شرایط برات زدن بهت تعلق نمیگیره؟دوباره رفتم اینبار برام زدن کارت اعتباری به به مبلغ ۷۰ تومن برام اقدام کنن اخرشم نوشته وفق ضوابط شرایط بلامانع هست یعنی چی؟یعنی بازم اگه رتبه اینام پایین بود بهم نمیدن؟بعد این کارت اعتباری رو چجوری نقد کنم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
الان بهترین و اسون ترین وام ها کدومند عزیزم

عزیزم الان وام ویپاد بانک پاسارگاد خوب هست البته اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه راحت تر میتونید وام بگیرید. 

طرح های بانک ملی هم خوب هستن .

عزیزم سلام من تا مرحله ی شش خوان رستم وام ویپادو رفتم 😂😂الان مرحله کد پستی هست نمی‌دونم کد پستی ...

سلام عزیزم همون رو بدید ببینید قبول میکنه یا خیر دیگه مراحل تمام بشه وام همون موقع واریز میشه .

سلام مامان سبحان جان یادته گقتم ناما از سرپرستی بردم شعبه گفتن طبق ضوابط شرایط برات زدن بهت تعلق نمی ...

سلام عزیزم بله برای کارت اعتباری هم اعتبارسنجی می‌کنند. 

حالا اگر تونستید بگیرید میتونید از طریق حساب بورسی نقدش کنید .

سلام عزیزم بله برای کارت اعتباری هم اعتبارسنجی می‌کنند. حالا اگر تونستید بگیرید میتونید از طریق حساب ...

پس من از منشی ریاست سرپرستی که پرسیدم گفت دیگه با رتبه و گردش حساب و اینات کاری ندارن فقط ضامن معرفی کن ای بابا چرا اینقدر ادمو معطل میکنن اگه نمیشه قشنگ بگن دیگه

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤