2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101669 بازدید | 5344 پست
ما رفتیم از پاسارگاد وام ودیعه مسکن بگیریم خدا ازشون نگذره کلی مارو بردن آوردن آخرش گفتن دو تا ضامن ...

دیگه بعضی شعبات بانک ها واقعا اذیت می‌کنند ولی میتونستید برید سرپرستی بانک صحبت کنید شاید نتیجه می‌گرفتید. 

دیگه بعضی شعبات بانک ها واقعا اذیت می‌کنند ولی میتونستید برید سرپرستی بانک صحبت کنید شاید نتیجه می‌گ ...

زنگ زدم بازرسی بانک اونم تاییدش کرد گفت شرکت خصوصی مثل شهرداری تهران یا ایرانخودرو همین!!!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم عزیزم ، بله حتما برید بپرسید باز سوالی داشتید میتونید بپرسید از من.

وام‌خرید اوراق

شهر شیراز

با یه فرزند.زوجین چه مبلغی؟

مسکن‌مخر سند ازاد شامل وام‌مسکن میشه؟

همسرم،پسرم،آرامش زندگیم معجزه خداوند

من سوال بانکی ندارم

فقط اومدم بگم چقدر مهربونی

چقدر با حوصله ای

خدا خیرت بده که میای توضیح میدی

حتی گره از کار یک نفر هم باز بشه خیرش بهت برمیگرده

🩷🌹😍🌹🩷

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
وام‌خرید اوراقشهر شیرازبا یه فرزند.زوجین چه مبلغی؟مسکن‌مخر سند ازاد شامل وام‌مسکن میشه؟

عزیزم شیراز جز شهرهای بزرگ هست که با ۲۵ درصد یک فرزند به همراه جعاله حدود یک میلیارد میشه و بله برای اون سری مسکن مهر هایی که سند دارن میشه از وام مسکن استفاده کرد .

در مورد وام دستگاع پوز بانک مهر ایران اطلاعی دارید ک با گردشه حساب اون پوز وام میدن

عزیزم بانک مهر ایران رو دقیق نمیدونم ولی بانک ملی میدونم بستگی به کارکرد دستگاه پوز ۲ نوع وام داره یکی قرض الحسنه و یکی با سود ۲۳ درصد که سقف قرض الحسنه تا اونجا که میدونم حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیون و سقف وام ۲۳ درصد حدود ۵۰۰ میلیون هست ‌

احتمال زیاد برای بانک مهر ایران هم چنین شرایطی هست .

دوستان من میخام حساب بانکی باز کنم 

از کدوم بانک بگیرم بهتره که از این وام های کوچولو کوچولو هم بهم بده 

اسی ممنون میشم میدونی بگی عزیزم

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم 

َسلام من 7 ماهه 85 تومن گذاشتم بانک مهر واسه وام چن روز پیش رفتیم ببینیم چن وام بهم تعلق میگیره گفتن 50 انقدر اعصابم خورد شد اانقدر حالم نابود شد مییخاستم از هوش برم  اخه پول من تو این مدت کلا بی ارزش شده حالا واقعا 50 وام میدن بعد 7 ماه اخه مگه میشه همچین چیزی؟؟