2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 101442 بازدید | 5341 پست
عزیزم الان وام ویپاد بانک پاسارگاد خوب هست البته اگر رتبه اعتباری تون a یا b باشه راحت تر میتونید وا ...

طرح های یانک ملی چیه گلم.چه خوبه پیدات کردم اینهمه اطلاعات داری دیگه ولت نمیکنم😂

مهربون باشیم☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم میشه بپرسم شما شاغل هستین یا خانه دار ؟ اعتبار ملی برای صامن خیلی اذیت میکنه ؟ صامن باید ...

عزیزم من شاغل نیستم اما رتبه اعتباریم a2 هست

برای ضامن من اول کد ملی همسرم رو زدم ۶ هزارتومن کم کرد اما گفت باید وام رو ۳۶ ماهه بگیری که مبلغ وام کمتر میشد بعد من کد ملی بابام رو زدم باز ۶۰۰۰کم کرد و برای وام ۲۴ ماهه که میخواستم بگیرم قبول کرد

در مورد شغل ضامن نمیدونم چقدر تاثیر داره همسرم تو بخش خصوصی کار میکنن و حقوقشون تقریبا دو برابر بابام هستش که بازنشسته است.

خودمم اطلاعی ندارم ولی خب اینو هم در نظر بگیر که قبل عید ممکنه وام سخت بدن بانک‌ها سعی کن یه جوری بشه زودتر اقدام کنی برای وام.

خدایا شکرت  

سلام خوبی عزیزم در مورد وام ۲۰۰میلیونی کالا پی بانک ملی میخواستم بدونم میشه باهاش کالا نخرید ؟یه راه دور زدن وجود داره؟

چون ما خونه می‌سازیم به پولش بیشتر احتیاج داریم

مامان سبحان من تو طرح مهربانی سپرده کردم که ۳۰۰ میلیون وام بگیرم تا دو ماه آینده حالا با توجه به صحبت‌های دوستان میترسم ضامنی رو قبول نکنن یعنی برای ۳۰۰ میلیون باید حقوق ضامن خیلی زیاد باشه ؟یا تاثیری نداره چون ضامنی حقوقش پایینه نمیدونم چکار کنم به نظرتون یک ۱۰۰ میلیون الان بگیرم بقیش رو دو ماه دیگه؟رتبه خودم bهست و ضامنم تا حالا وام نگرفته نمیدونم رتبه چیه کارشم آزاده

حیف که نمیشه دیگه 😂😂دیگه در مورد برگشت حرفشو نزن حالا زدم ببینم چی میگه درست بهش سریع وامو واریز م ...

همینکه کارت بیاد میتونی یک تومن برداری 

بلوبانک هم عالیه  هم برا وام هم کارهای دیگه 

خواستی افتتاح حساب کنی کدمنو بزن ممنون 

کدمعرف

NRIGMA

طرح های یانک ملی چیه گلم.چه خوبه پیدات کردم اینهمه اطلاعات داری دیگه ولت نمیکنم😂

بانک ملی ۲ تا طرح داره به نام مهربانی و اعتبار ملی که داخل سامانه بام باید حساب باز کنید و تا سقف ۳۰۰ و ۷۰۰ میلیون میتونید وام بگیرید. 

البته ضامن هم میخواد تا ۳۰۰ میلیون یک نفر و بیشتر از ۳۰۰ میلیون ۲ نفر .

هر سوالی داشتید بپرسید.  🌹🌹🌹🌹

سلام خوبی عزیزم در مورد وام ۲۰۰میلیونی کالا پی بانک ملی میخواستم بدونم میشه باهاش کالا نخرید ؟یه راه ...

سلام عزیزم کارت اعتباری رو میشه نقد کرد ولی وام کالاپی رو نمیشه مگر اینکه اون فروشگاه طرف قرارداد یک پولی ازتون کسر کنه و بقیه پول رو بهتون نقدی بده .

رتبه اعتباری رو میشه تو خود برنامه بام دید؟

رتبه اعتباری رو از داخل ویپاد یا سایت اعتباریتو میتونید ببینید .

و اینکه همون کار که خودتون گفتید یعنی الان ۱۰۰ میلیون وام بگیرید و بقیه رو بعدا گزینه خوبی هست .

عزیزم من شاغل نیستم اما رتبه اعتباریم a2 هستبرای ضامن من اول کد ملی همسرم رو زدم ۶ هزارتومن کم کرد ا ...

منم شاعل نیستم رتبه اعتباری خودم B1 و همسرم A1 هست. سر ماه پول به دستم میرسه میخوام سپرده کنم . ولی چون شنیدم وام اعتبار ملی جدیدا دیگه قابل انتقال به اقوام درجه یک نیست استرس گرفتم . اگر نشه دیگه کاریش نمیتونم کنم.