2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 90759 بازدید | 4808 پست
بله عزیزم من حدودا ۲ ماه هست گرفتم .۲۳ درصد هست ولی هر ماه که قسط کم میشه سود وام هم کم میشه و در نه ...

چه جالب.  ممنون عزیزم که اینقدر با حوصله و خوب جواب میدی . خدا  خیرت بده گلم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام میشه در مورد وام بانک قرض للحسنه مهر ایران برا من توضیح بدیدحداقل چقد تو حسابمون پول باشه چند م ...

سلام عزیزم هر چه قدر پول بگذارید بعد از ۸ ماه بهتون همون مقدار با بازپرداخت ۲۴ ماهه وام میده .

سلام عزیزم بانک ملی دیگه فکر نمی‌کنم وام حضوری داشته باشه ، اگر منظورتون همون وامی هست که گفتید با م ...

اره همون وام من فکر کردم خودمون میتونیم انتخاب کنیم که چند ماهه باشه 

چرا داره حضوری ما که رفته بودیم گفتن میانگین حساب شیش ماهه میخوایم که بهتون وام بدیم قبل این که معرفی نامه ببرم

میشه برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستید🥺ان شالله حاجت روا بشید مرسی❤
من دیوار رو نمیدونم ولی از بعضی کافی نت ها یا کانال های ایتا یا دفاتر فروش وام میتونید امتیاز وام بخ ...

سلام مامان سبحان جان من بانک پارسیان درخواست زدم صبح مراحلشو رفتم الان نوشته درحال بررسی مدارک می دونید چقد طول می کشه؟

حالا امتحانش ضرر نداره .

سلام عزیزم به نظرت ۴۰ تومن بذارم بانک مهر بعد از دو ماه دو برابر بگیرم و ۴۰ تومنم بلوکه شه ولی سودش دو درصد یا بانک ایران زمین بدون بلوکه شدن و سود ۲۳ درصد 

اصلا نمیتونم تصمیم بگیرم 

حتما میخوام دو برابر بشه خودت هم پیشنهاد بهتری داری بگو 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔