2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 91482 بازدید | 4863 پست
چقدر خوب نه مراحل چک رو انجام ندادم . دیدم خیلی دنگ و فنگ داره کلا نا امید شدمو🥲

درسته یکم دنگ وفنگ داره ولی واسه کسایی که ضامن ندارن واینکه همه کاراش انلاین انجام میشه گزینه خیلی خوبیه 

چک هاش دیجیتالیه بایدمراحلشو بریدتامتوجه بشید پیگیرباشید بگیرید

باید با رئیس شعبه صحبت کنید احتمالا چون شما هم کارمند هستید اگر چک بدید ضامن کاسب هم قبول کنند.

همه چی با رییسه؟امروز رفتم گفتم من میخام ضامن بشم رتبه اعتباریم سی هست میشه؟گفت فقط کمتر از این نشی هاااا .

چون نوشته بود ضامن باید aیا bباشه من ,cهستم چندبار پرسیدم گفت میشه فقط نیای پایین .

به نظرتون قبول میکنند زیر حرفشون نمیزنند بعد دوماه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی با رییسه؟امروز رفتم گفتم من میخام ضامن بشم رتبه اعتباریم سی هست میشه؟گفت فقط کمتر از این نشی ...

در وام های حضوری بله با رئیس شعبه هست بیشتر .

دیگه وقتی خودش گفته قبول میکنه احتمالا .

سلام خوبی عزیزم 

من رتبه اعتباری خودم بی هست شوهرم هم Aهست 

چرا بام بعد اعتبار سنجی ضامن میزنه رتبه اعتباری ضامن برای مشتری معتبر نیست 

قشنگ وام کلافه ام کرد

اول زدم وام بازپرداخت شش ماهه صد تومن بهم میداد مراحل رو رفتم زد باید بالای دوازده ماه انتخاب کنید نمی دونم چرا 

هجده ماهه پنجاه و پنج تومن میده که اون هم برای ضامن این رو میزنه 

سلام عزیزم میشه یه لطفی کنی منو راهنمایی کنی...ممنونت میشم

من سطح اعتباریم در رسالت متناسب هست

میخواستم وام بگیرم گفته یا خودت یا ضامن حتما باید چک الکترونیک بدید..بعد متوجه شدم برا چک الکترونیک حتما باید حساب جاری باز کنم‌.از پیشخوان درخواست افتتاح حساب جاری دادم..چندروز طول میکشه تا حساب باز بشه و بعدش چقد طول میکشه تا بتونم چک الکترونیک بگیرم؟

خداجونم هزاران بار شکرت🙏
سلام خوبی عزیزم من رتبه اعتباری خودم بی هست شوهرم هم Aهست چرا بام بعد اعتبار سنجی ضامن میزنه رتبه اع ...

سلام عزیزم ، بانک ملی نمیدونم چرا مدتی هست یعنی حدودا یک ماه و خورده ای که اذیت میکنه و وام با بازپرداخت کم نمیده قبلا اینطوری نبود .

در مورد ضامن هم نباید اذیت کنه مطمئن هستید همسرتون قسط معوق نداره ؟

دوباره فردا امتحان کنید شاید اختلال موقت بوده برای ضامن اگر نشد با شماره ۱۶۷۹ تماس بگیرید قسمت تسهیلات بهتون میگه چرا ضامن رو قبول نمیکنه .

سلام عزیزم میشه یه لطفی کنی منو راهنمایی کنی...ممنونت میشممن سطح اعتباریم در رسالت متناسب هستمیخواست ...

سلام عزیزم رسالت گفته باید چک الکترونیک بدید ، عجیبه .🤔🤔🤔🤔

فکر میکنم با سفته الکترونیک هم انجام بشه باز واقعا نمیدونم شرایط جدید شده شاید چون من خیلی وقت هست از رسالت وام نگرفتم. 

و اینکه باز فکر نمی‌کنم شما نیاز باشه حساب جاری معمولی داشته باشبد احتمالا حساب جاری هم باید الکترونیکی و از طریق آی کاپ باشه. 

بله عزیزم تاثیر داره و قسط معوق هم نداشته باشید اصلا .

ببخشید طرح طلوع که بازکردم ۲۵۰ تومن ریختم داخل حسا 

الان فراز بانک رو‌نگاه میکنم موجودی کارتم‌۲۰۰ تومنه ۵۰ میلیونم کجا رفته؟!!