2777
2789
عنوان

سوالات در مورد انواع وام های بانکی

| مشاهده متن کامل بحث + 92502 بازدید | 4925 پست
سلام عزیزم ۴۰ میلیون رو داخل طرح اعتبار ملی بانک ملی بگذارید بعد از ۳ ماه میتونید حدود ۵۵ میلیون با ...

سلام مرسی عزیزم به نظرت به صرفه هست؟آخه سود ۲۳ درصد بازپرداخت یه ساله💔اونم فقط ۵۵ ملیون 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماپان سبحان جان این میاد عزیزم چیکار باید بکنم؟

عزیزم باید تسهیلات با بازپرداخت بیشتر رو انتخاب کنید .

من هم هفته پیش میخواستم وام بگیرم همین رو گفت و من میخواستم ۱۲ ماهه وام بگیرم ولی مجبور شدم ۳۶ ماهه رو انتخاب کنم .

شما هم الان ۲۳ درصد با بازپرداخت ۳۶ ماهه رو انتخاب کنید .

چون اقساط زیادی داریم این پیغام رو میزنه .

سلام مامان سبحان شبتون بخير

ما قراره خونه ای بخریم که وام رو مالک قبلی گرفته و حدود ۳۰۰ میلیون ۲۰ ماهه ته وام مونده امکانش هست بانک اقساط رو بزنه به نام ما؟

خدایا شکرت  
سلام مامان سبحان شبتون بخيرما قراره خونه ای بخریم که وام رو مالک قبلی گرفته و حدود ۳۰۰ میلیون ۲۰ ماه ...

سلام عزیزم ، اگر وام مسکن بانک مسکن باشه ولی امکانش هست باید برید بانک تا وام به نام شما بشه و بعد سند خونه هم به نام شما منتقل میشه .

عزیزم باید تسهیلات با بازپرداخت بیشتر رو انتخاب کنید .من هم هفته پیش میخواستم وام بگیرم همین رو گفت ...

مممنون عزیزم پس من کدملی ضامن دیگه رو میدم ببینم میتونم این وام رو بگیرم

اگه قبول نکرد مجبورم ۲۳ درصد ۳۶ ماهه

ولی حیف که سودش زیاد میشه

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡

دوستان کسی تونست بالاخره این وام فراز رو بگیره؟ از ۲۶ شهریور به بعد؟ اصلا بانک جالبی نیست ، فکر کنم پشتیبانی هم همه رو سر کار گذاشته ، کد ملی رو میپرسه و بعد از چند دقیقه میگه بررسی میکنیم ، یعنی واقعا نمیدونه چند روزه برا هیچ کی وامی پرداخت نشده؟ نمیدونم پول رو برداریم ازش یا نه ؟ 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...
دوستان کسی تونست بالاخره این وام فراز رو بگیره؟ از ۲۶ شهریور به بعد؟ اصلا بانک جالبی نیست ، فکر کنم ...

من ۳تا حساب فراز باز کردم به امید این وام اولیشو هفته پیش گرفتم دومیشم فردا میشه۱۶ روز امتحان میکنم اگر نشه پولمو برمی دارم(البته من به اسم برادرمه ولی خودم پول گذاشتم اگر بده وامشم خودم بر می دارم)

باشکوه ترین وزیباترین عشق زمینی عشق مادر به فرزندشه خدایا این عشقو به همه ی بانوان جهان هدیه بده الخصوص بانوان سرزمینم🌷🌷🌷
من ۳تا حساب فراز باز کردم به امید این وام اولیشو هفته پیش گرفتم دومیشم فردا میشه۱۶ روز امتحان میکنم ...

بازم جای شکرش باقیه یکیش رو برداشتین ، انشاالله فردا برا شما باز میشه🤲

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...

ببخشید مامان سبحان جان درخواست وام ثبت شد..عزیزم ضامن کجا باید امضا کنه..تو بام خودش چیزی نیومد واسش

ممنون عزیزم راهنمایی میکنید خداخیرتون بده 

این وام رو شما گفتید من حساب باز کردم

تنها گوشه ای از نگاه خدا برای خوشبختی کافیست💜🧡

زنگ زدم پشتیبانی18دقیقه تو صف انتظار بودم. 

گفته که کسانی که میانگین از شهریور ایجاد کردن  طرح 16روزه شاملشون میشه. 

گفته چون شما 29ام پول ریختین شاملتون میشه 

وخطای در اولویت طرح نیستین به واحد فنی اعلام میکنیم که از رو حسابتون بردارن. حالا ما منتظریم.