دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام مامان سبحان جان من بانک پارسیان درخواست زدم صبح مراحلشو رفتم الان نوشته درحال بررسی مدارک می دو ...
سلام عزیزم برای من تقریبا فکر میکنم ۴ الی ۵ روز طول کشید پیامک میاد براتون بعد از اون دیگه یک نرم افزار امضای پارسیان رو باید نصب کنید توضیحاتش طی مراحل گرفتن وام معلوم هست همون روز مراحل تمام میشه و وام واریز میشه .
سلام بانک مهر برای اون وام دو برابرش کف رو صد میلیون گذاشته مطمئنی میشه ۴۰ تومن گذاشت؟
طرح ارکیده تا هفته قبلی که گفت میشه
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
سلام عزیزم منم این مشکلو داشتم دوستان اینجا بهم گفتن مهر نزارم پولم بلوکه بشه بدرد نمیخوره
سلام عزیزم پس ایران زمین بهتره ؟
البته رییس بانک ایران زمین بهم گفت دوستانه بگم چند ماه دیگه ممکنه جلو همه واما بگیرند اوضاع اگه خراب شه ولی من به وام احتیاج دارم
اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشتهایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم میچسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو میرود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معاملهای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔
سلام عزیزم بانک ایران زمین بهتر هست سود هم کمتر از ۲۳ درصد میشه چون با دادن هر قسط سود کم میشه .مسدو ...
باشه عزیزم ممنونم💚
عزیزم بانک مهر قرض الحسنه وام فوری که بر اساس اعتبار میده من چند ماهه چند بار امتحان کردم ولی میگه تعلق نمیگیره با اینکه از حسابم خیلی استفاده میکنم
دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم