2777
2789
عنوان

فرهنگیان

41 بازدید | 3 پست

سلام دوستان 

اگه کسی میدونه راهنمایم کنه

من آموزش ابتدایی فرهنگیان قبول شدم ولی علاقه به تدریس زیست دارم

میشه برای ارشد تغییر داد و زیست خوند ،من شنیدم که میشه درسته؟رشته دبیرستانم تجربی بوده

مبارکت باشه

واسه ارشد شنیدم قبلا میشد مثلا غیرمرتبط خوند مثل فیزیک و شیمی و تغییر مقطع داد ولی یکی دوسال پیش که پرس‌وجو کردم گفتن نمیشه دیگه مثل قبل نیست. فکر کنم باید دوباره لیسانس زیست بگیری بعد ارشدشو..تازه اگر غیرمرتبط باشه ارشدت روی حقوقت تاثیری نداره

ولی خب درکل تغییر مقطع میتونی بدی بعدها با ارشدی که بشه...ولی اینو بهت بگم که اصلا بهش فکر نکن چون بچه های ما هم اکثرشون همش میگفتن دبستان نمیتونیمو فلان و بهمان..سر کلاس که رفتن کلا منصرف شدن که تغییر مقطع بدن..از بچه ها خوششون اومده..دل بستن به کار..پس الان قبول شدی اصلا نگران نکن خودتو بذار اول فارغ بشی و بری مدرسه بعد بسنج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.