2777
2789
عنوان

عیدتون مبارک💐🤲🌹

77 بازدید | 15 پست

خدایا تو را بحق این شب عزیز اول از همممه سلامتی و فرج آقامون امام زمان عج🤲 بعد شفای همه مریضای روحی و روانی و جسمی🤲 خوشبختی و رفع موانع ازدواج جوونها🤲 سبز شدن دامن چشم انتظارا🤲 خونه دار شدن مستاجرا🤲 هدایت همه گمشدهها🤲روزی حلال و بابرکت 🤲 باز شدن گره مشکلات🤲عاقبت بخیری و سلامتی همه عزیزان 🤲 حاجت روایی همه آرزومندا🤲 شادی همه غصه دارا🤲 سلامتی و هدایت بچه ها🤲 شغل خوب برای همه جوونها🤲  ادای دین همه بدهکارا🤲 حفظ آبروی همه آبرومندا 🤲 سربلندی همه پدرا 🤲 عزت همه مادرا🤲 آرزوی قلبی همه حاجت دارا🤲 

آمین یا رب العالمین❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روشن شد از این عید، جهان تاریک

🌸یا رب بنما ظهور مهدی نزدیک

🌼در گلشن زهرا، گل نرگس بشکفت

🌹شد نیمه ی شعبان، به محمد تبریک

✍میلاد آخرین شکوفه‌ی باغ احمدی، حضرت مهدی (عج) مبارک؛ ان شاالله امام زمان(عج) به کار، زندگی، روزی و خانواده همتون نظر داشته باشه.

💐 الهم عجل لولیک الفرج 🌻

خدا تنها روزنه امیدی است که هیچگاه

بسته نمیشود 🎇

تنها کسی است که با دهان بسته هم

می توان صدایش کرد

با پای شکسته هم میتوان سراغش

رفت

تنها کسی که وقتی همه رفتند

می ماند

وقتی همه پشت کردند آغوش

میگشاید

وقتی همه تنهایت گذاشتند مَحرمت

میشود

و تنها سلطانی است که دلش با بخشیدن

آرام میگیرد نه با تنبیه 🌱

خدای مهربانم دوستت دارمـــــــــ❤

✨اللّهمَ عَجِّل لِولیک الفَرج ✨

گل نرگس گلی است که هیچ تیر و خاری ندارد و از این رو گاهی در وصف امام زمان علیه السلام استفاده می شود؛ اما همین گل خار و زار و بیچاره می شود و از رونق می افتد وقتی که تو رخ بنمایی:

کار گل زار شود گر تو به گلزار آیی

و یا سعدی می گفت و چقدر لطیف می گفت:

تو اگر چنین لطیف از در بوستان درآیی

گل سرخ شرم دارد که چرا همی‌شکفتم💐