2777
2789
عنوان

هی مرطوب کننده خارجی مم تموم🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 51 پست
آره چون توش سراماید هم داره بافت کلی پوستمو هم تا حدودی ترمیم کرده

وآقا به صرفه است کمی تو خریدش شک دارم میشه مطمنم کنی؟😅 جوش نزدی باهاش؟ و خوب مرطوب میکنه پوست صورت رو؟

وآقا به صرفه است کمی تو خریدش شک دارم میشه مطمنم کنی؟😅 جوش نزدی باهاش؟ و خوب مرطوب میکنه پوست صورت ...

واسه من خیلی خاصیت مرطوب کنندگی داشت کاملا با کوزارکس و کیلینک برابری میکرد حتی یکم بهتر بود، علی رغم داشتن پوست چرب هم باهاش جوش نزدم،کلا درصد رضایتش بالاست و خیلی کم پیش میاد به کسی نسازه چون جوری ساخته شده که واسه خانم های باردار و کودکان هم مناسب باشه،نظرات سایت آمازون هم دربارش بخونید تا مطمئن بشید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من خیلی خاصیت مرطوب کنندگی داشت کاملا با کوزارکس و کیلینک برابری میکرد حتی یکم بهتر بود، علی رغ ...

مرسی از راهنمایی ات حتما میبرمش خیلی حجم و قیمت اش به صرفه اس

واسه من خیلی خاصیت مرطوب کنندگی داشت کاملا با کوزارکس و کیلینک برابری میکرد حتی یکم بهتر بود، علی رغ ...

آخه میدونی میگن لوسیون های بدن نباید به صورت زد واسه همین کمی تردید دارم توش

آخه میدونی میگن لوسیون های بدن نباید به صورت زد واسه همین کمی تردید دارم توش

این اوکیه کاملا هم واسه صورتم میزم و هم به بدن و رو جفتش یک عملکرد رو داره چون رو خودشم نوشته واسه صورت و بدن پس مشکلی نیست منم یک ماهه مصرف میکنم چیزی ندیدم♥️